Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Брускетта з лососем і сиром

40 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Брускетта з лососем і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Осінь, Зима, Весна

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Однією з популярних і широко відомих кухонь в світі вважається італійська, і як правило, асоціюється з такими стравами, як паста або піца. Але, виявляється вона популярна більш оригінальними і різноманітними закусками, і до речі, кожен регіон країни має свої традиції. У деяких регіонах особливо популярна Брускетта з лососем, відмінна закуска, яка використовується для аперитиву. Ми теж можемо запропонувати рецепт цієї страви.

Інгредієнти

Лимон1 шт.
Сир вершковий1 скл.
Кленовий сироп2 ст.л
Багет1 шт.
Лосось250 г.
Мигдаль 1/2 скл.
Кріп 1/2 пуч.

Покроковий рецепт з фото

01

Починайте приготування цієї простої і всіма улюбленої страви. Для початку, за допомогою спеціальної ручної соковижималки відіжміть з лимона сік (можна використовувати лайм, але тоді в меншій кількості).

Крок - 1
02

Далі, в невеликого розміру піалу, помістіть вершковий сир (бажано високої жирності і густої консистенції) і полийте його свіжовичавленим соком лимона.

Крок - 2
03

Потім полийте сир кленовим сиропом, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте до однорідної густої маси. Можна ще на деякий час відправити соус в холодильник для ще більшого загустіння.

Крок - 3
04

Тепер підготуйте основу майбутньої страви. На обробну дошку викладіть свіжий багет або звичайний батон і наріжте його на скибочки не товще одного сантиметра.

Крок - 4
05

Потім покладіть шматки багета на заздалегідь розігрітий електрогриль і обсмажуйте близько 3 хвилин з кожного боку, до утворення легкої скоринки.

Крок - 5
06

Далі викладіть обсмажений багет на обробну дошку і трохи остудіть. Потім намажте кожен шматок не товстим шаром, раніше підготовленим сирним соусом.

Крок - 6
07

Поверх соусу викладіть, акуратно скручену рулетом часточку лосося (можна розмістити кілька шматочків або порізати невеликими кубиками, це вже на ваш розсуд).

Крок - 7
08

Зверху посипте все тонко нашаткованими часточками мигдалю, прикрасьте заздалегідь вимитими і просушеними гілочками кропу і швидше подавайте до святкового або обіднього столу. Брускетта з лососем і сиром точно не залишить нікого байдужою.

Крок - 8

Оцінити рецепт