Укр
Рус
Брускетти Закуски Середземноморська кухня

Брускета з чорного хліба

( 4.8750 4 524 24 оцінки)

2335 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Брускета з чорного хліба - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Брускетта - це знамените страва італійської кухні, яка вважається однією з найпопулярніших закусок. Це певний бутерброд, який має в складі підсушений шматок хліба, на який викладаються різні продукти. Брускетта - відмінний варіант проявити свою кулінарну фантазію, адже експериментувати над цією стравою можна скільки завгодно. Але ми хочемо продемонструвати вам рецепт брускетти з чорного хліба, який нічим не поступається бутербродам з білих сортів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брускета з чорного хліба" (на 100 грам)

  • Білки13.1 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, звичайно ж, приготуємо хліб. Скибочки чорного хліба підсмажуємо в тостері, на грилі, на мангалі або ж просто на сковороді або в духовці. Головною вимогою в цьому процесі вважається відсутність олії. Крім цього, хліб бажано приготувати таким чином, щоб зовні він мав хрустку скоринку, а всередині залишався м'яким. Як правило, хліб нарізають скибочками завтовшки не більше 1,5 см. Отже, після того, як обсмажили хліб, переходимо до наступних етапів.

Крок - 1
02

Насамперед обробимо авокадо. Цей продукт настільки вдало підходить для бутербродів, що Брускетта з його участю вийде обов'язково смачною. Авокадо ретельно миємо й чистимо від шкірки. Перерізуємо фрукт навпіл, дістаємо акуратно кісточку, а потім на обробній дошці нарізаємо кожну половину на тоненькі шматочки.

Крок - 2
03

До авокадо додаємо ще один інгредієнт - сир моцарелу, який зробить страву ще більш ситною і пікантною. Моцареллу також нарізаємо скибочками. Сильно тонко цей сир у нас нарізати не вийде, але це і не важливо.

Крок - 3
04

Тепер відкриваємо банку консервованого в томатному соусі тунця і намазуємо їм хліб. Не соромтеся викладати багато тунця, шар повинен бути трохи менше, ніж товщина самого хліба. Отже, зверху на рибні консерви по черзі викладаємо шматочки авокадо і моцарелли.

Крок - 4
05

Потім рясно поливаємо бутерброди бальзамічним оцтом і оливковою олією.

Крок - 5
06

Брускетта з чорного хліба з прекрасним поєднанням смачних продуктів готова. Яскрава, ароматна, апетитна Брускетта виходить смачною, пікантною і дуже ситною. Відмінна закуска і для святкового застілля, і для сімейної вечері, а також як смачний перекус або сніданок. Поспішайте подати її до столу, щоб усі скоріше змогли насолодитися чудовим смаком цієї закуски.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рогалики на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики на сметані 50 3 3 з 5 - детальніше -
Лечо на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Лечо на зиму 60 1 2 з 5 - детальніше -
Варення з агрусу - покроковий рецепт, фото 1 Варення з агрусу 70 1 3 з 5 - детальніше -
Банановий кекс в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Банановий кекс в духовці 70 4 3 з 5 - детальніше -