Укр
Рус
Брускетти Закуски Російська кухня

Брускетта в духовці

( 4.6667 4 515 15 оцінок)

2629 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Брускетта в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Для всіх гостинних господинь, яким часто доводиться зустрічати і пригощати гостей, пропонуємо терміново навчитися готувати закуски. А серед самих різноманітних варіацій закусок - відмінна італійська брускетта, приготування якої не займає багато часу, але гості сприймуть на ура. Брускетта - це один з варіантів бутербродів з підсушеного хліба. Особливий смак має брускетта, приготована в духовці, рецептом якої я хочу з вами поділитися.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брускетта в духовці" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи30.4 гр.
  • Калорії190 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте основу страви. Виберіть свіжий багет або використовуйте звичайний батон і на обробній дошці наріжте його скибочками товщиною близько одного сантиметра.

Крок - 1
02

Потім покладіть нарізані шматки багета на деко і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів. Запікайте хліб близько 5 хвилин, до появи легкої скоринки на шматках.

Крок - 2
03

Далі займіться підготовкою спеціального соусу-начинки. Для цього глибоку каструлю помістіть на плиту, закиньте в неї вершкове масло і повністю розтопіть.

Крок - 3
04

Потім засипте в киплячу олію просіяне борошно і обсмажуйте, постійно помішуючи, до утворення однорідної маси без грудок.

Крок - 4
05

Тепер залийте в каструлю молоко і томіть на повільному вогні до легкого загустіння молочної суміші.

Крок - 5
06

Далі закиньте в каструлю вершковий сир і продовжуйте томити, постійно помішуючи, до розплавлення сиру і ще більшого загустіння сирно-молочної суміші.

Крок - 6
07

Тепер приберіть каструлю з вогню і дайте її вмісту трохи охолонути. Потім додайте в сирно-молочну суміш консервовану кукурудзу (можна використовувати відварені зерна свіжого овоча).

Крок - 7
08

Потім додайте в каструлю дрібно нарізаний болгарський перець і заздалегідь очищену від лушпиння і нашатковану маленькими кубиками червону або звичайну ріпчасту цибулю.

Крок - 8
09

Присоліть вміст каструлі, приперчіть чорним меленим перцем, приправте прованськими травами і ретельно все змішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 9
10

Тепер покладіть утворену суміш на злегка запечений багет, рівномірно розподіливши по всьому шматочку, посипте чорним меленим перцем і відправте лист назад в розігріту плиту, приблизно на 4 хвилини.

Крок - 10
11

Далі витягніть готову брускетту приготовлену в духовці і залиште на деякий час охолонути. Потім розкладіть на блюдо і подавайте до святкового столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Капусняк зі свіжої капусти - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк зі свіжої капусти 70 6 4 з 5 - детальніше -
Чізкейк з маскарпоне - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з маскарпоне 100 4 3 з 5 - детальніше -
Вафлі-вкусняшки - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі-вкусняшки 35 3 3 з 5 - детальніше -
?>