Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Брускета

( 4.5000 4 5 2 оцінки)
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Брускета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня, Молдавська кухня, Французька кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пропоную відмінну брускету з козячим сиром.

Інгредієнти

Сир козячий250 г.
Зелень1 пуч.
Цедра1 ч.л
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Багет1 шт.
Помідор1 шт.

Покроковий рецепт

01

Спочатку треба підготувати начинку для брускети, змішавши козячий сир з нарубаною зеленню, додавши натерту лимонну цедру, посолити і поперчити.

Крок - 1
02

Нарізані тонкі шматочки багета трохи прижарюємо на деку в духовці, або на сухій сковорідці.

Крок - 2
03

Викладаємо сирну масу на підсмажені скибочки багета, нарізаний маленькими шматками помідор і можна вживати.

Крок - 3

Оцінити рецепт