Укр
Рус
Брускетти Закуски Українська кухня

Брускета

( 4.9130 4 523 23 оцінки)
2630 - переглядів
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Брускета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня, Молдавська кухня, Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Представляємо вашій увазі чудовий рецепт закуски під назвою Брускетта. Це - страва з італійськими коренями, яка представляє собою невеликі скибочки хліба, злегка підсмажені до хрусткої скоринки, з додаванням різних інгредієнтів зверху. Рецептів приготування брускетти існує неймовірна кількість, оскільки це саме та їжа, над приготуванням якої можна експериментувати як завгодно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брускета" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири5.6 гр.
  • Вуглеводи38.4 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Така страва чудово підходить для святкового столу і завжди дуже добре виглядає на звичайному сімейному обіді або вечері, а також може сміливо приємно здивувати гостей. У приготуванні брускетта - це дуже приємна і зовсім нескладна страва, з якою впорається кожен бажаючий. Для цього потрібен набір продуктів і трохи вашого часу, а також покрокові інструкції, описані в цьому рецепті. Отже, для початку займемося приготуванням смачної начинки для брускетти. Для цього миємо помідори і нарізаємо їх невеликими кубиками. Відправляємо подрібнені помідори в глибоку ємність.

Крок - 1
02

Сюди ж додаємо базилік, попередньо вимитий і нарізаний соломкою. Потім кидаємо сушений орегано, поливаємо оливковою олією і бальзамічним оцтом, солимо і все добре перемішуємо. Ароматна начинка для брускетти готова.

Крок - 2
03

Тепер займемося самим хлібом. Використовуємо в якості основи багет. Це може бути наприклад італійський багет або будь-який інший, на щастя, сьогодні ми маємо величезний асортимент багетів в кожному супермаркеті. Отже, багет нарізаємо скибочками завтовшки не більше сантиметра. Після цього чистимо від лушпиння зубчик часнику, ріжемо його навпіл, а потім натираємо кожну скибочку хліба.

Крок - 3
04

Після цього також кожен шматочок поливаємо оливковою олією. Багато масла лити не потрібно, зайвий жир для брускетти ні до чого.

Крок - 4
05

Підсмажуємо багет на сухій сковорідці по кілька хвилин з кожного боку на середньому вогні до появи золотистої скоринки.

Крок - 5
06

Ми підготували обидві складові нашої страви: багет і начинку, і тепер переходимо до завершального етапу і збираємо разом нашу закуску. Для цього просто на кожну скибочку хліба викладаємо по столовій ложці начинки. Ось і всі завдання, які необхідно виконати для отримання на столі чудової брускетти. Приготувавши цю страву за нашим простим рецептом, у вас вийде неймовірно смачна, гарна, апетитна на вигляд закуска, яка миттю розлетиться на будь-якому застіллі. Простий і доступний набір продуктів, мінімум часу і відмінний результат, на нашу думку це прекрасне поєднання, яким варто скористатися.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Манти з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Манти з яловичиною 80 4 3 з 5 - детальніше -
 Салат обжорка з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат обжорка з куркою 55 6 3 з 5 - детальніше -
Сирники на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Сирники на сковороді 40 3 3 з 5 - детальніше -