Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Брускетти Закуски Чеська кухня

Брускета

( 4.9091 4 522 22 оцінки)
2447 - переглядів
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Брускета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня, Молдавська кухня, Французька кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пропоную відмінну брускету з козячим сиром.

Інгредієнти

  • Помідор 1 шт.
  • Багет 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цедра 1 ч.л
  • Зелень 1 пуч.
  • Сир козячий 250 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Спочатку треба підготувати начинку для брускети, змішавши козячий сир з нарубаною зеленню, додавши натерту лимонну цедру, посолити і поперчити.

Крок - 1
02

Нарізані тонкі шматочки багета трохи прижарюємо на деку в духовці, або на сухій сковорідці.

Крок - 2
03

Викладаємо сирну масу на підсмажені скибочки багета, нарізаний маленькими шматками помідор і можна вживати.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Арабська шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Арабська шаурма 40 3 2 з 5 - детальніше -
Фондю шоколадне - покроковий рецепт, фото 1 Фондю шоколадне 45 1 3 з 5 - детальніше -
Вірменський шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський шашлик зі свинини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -