Укр
Рус
thermomix thermomix
Брускетти Закуски Чеська кухня

Брускета

( 4.5000 4 52 2 оцінки)
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Брускета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня, Молдавська кухня, Французька кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пропоную відмінну брускету з козячим сиром.

Інгредієнти

  • Помідор 1 шт.
  • Багет 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цедра 1 ч.л
  • Зелень 1 пуч.
  • Сир козячий 250 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Спочатку треба підготувати начинку для брускети, змішавши козячий сир з нарубаною зеленню, додавши натерту лимонну цедру, посолити і поперчити.

    Крок - 1
  2. 02

    Нарізані тонкі шматочки багета трохи прижарюємо на деку в духовці, або на сухій сковорідці.

    Крок - 2
  3. 03

    Викладаємо сирну масу на підсмажені скибочки багета, нарізаний маленькими шматками помідор і можна вживати.

    Крок - 3

Оцінити рецепт