Укр
Рус
Брускетти Закуски Італійська кухня

Брускетта з томатом

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

780 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Брускетта з томатом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Брускетта з томатом - яскравий і дивно смачний італійський бутерброд з помідорами. Пікантність і неймовірний аромат йому надають часник, оливкова олія і листя свіжого базиліка. Незважаючи на прості інгредієнти, Брускетта з томатом виходить настільки апетитною, що неможливо зупинитися, поки не з'їси її всю. Як готується смачний італійський бутерброд, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брускетта з томатом" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи26.8 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для брускетти. Помідори і базилік вимийте і висушіть. Зубчики часнику очистіть від лушпиння. З гілочок базиліка оберіть листя.

Крок - 1
02

Багет наріжте скибочками завтовшки з палець (7-10 мм). Викладіть шматочки багета на деко і збризніть з обох сторін оливковою олією. Постарайтеся взяти якісне масло з насиченим смаком і ароматом.

Крок - 2
03

Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте багет до рум'яності (приблизно 10-15 хвилин). Вийміть підсмажений хліб з духовки і остудіть.

Крок - 3
04

Зубчики часнику розріжте навпіл і натріть ними грінки зверху.

Крок - 4
05

Помідори-чері звільніть від хвостиків і розріжте на четвертинки. Подрібнені томати викладіть в миску.

Крок - 5
06

Листя базиліка покладіть один на одного, скрутіть трубочкою і дрібно наріжте.

Крок - 6
07

Надішліть базилік в миску з помідорами. Влийте туди ж оливкову олію, посоліть за смаком і перемішайте продукти.

Крок - 7
08

Дайте суміші постояти 3-4 хвилини, а потім рівномірно розподіліть її по грінкам.

Крок - 8
09

Чорні консервовані оливки дрібно поріже ножем і викладіть на бутерброди. Це необов'язковий інгредієнт, але, якщо любите оливки, неодмінно додайте їх. Це зробить смак брускетту пікантним і посилить італійський колорит страви. Брускетта з томатом виглядає яскраво і апетитно. Така вегетаріанська закуска підійде і для звичайного, і для святкового, і навіть для пісного столу.   

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пельмені сибірські - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені сибірські 200 4 4 з 5 - детальніше -
Рогалики на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики на сметані 50 3 3 з 5 - детальніше -
Пишний омлет на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Пишний омлет на сковороді 25 3 2 з 5 - детальніше -