Укр
Рус
Капуста Другі страви Валлійська кухня

Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

850 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом підкорить своїм незвичайним смаком навіть скептично до неї налаштованих їдців. Це не тільки ідеальний гарнір до м'яса і риби, але ще і дуже смачна і корисна самостійна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири3.6 гр.
  • Вуглеводи18.9 гр.
  • Калорії117 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Брюссельську капусту ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовим рушником. Для готування вибирайте яскраво-зелені пружні овочі без видимих ​​пошкоджень і жовтизни. Обережно обріжте качан. Намагайтеся не видалити зайве, щоб капуста не розсипалася.

Крок - 1
02

Розріжте кочанчики навпіл і викладіть на деко для запікання. Полийте оливковою олією, додайте сіль і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте, щоб спеції максимально рівномірно розподілилися і просочили капусту. Поставте деко в розігріту до 220 ° С духовку, і випікайте страву протягом 20 хвилин. Капуста трохи підрум'яниться і стане м'якою.

Крок - 2
03

Поки основний інгредієнт в духовці, займіться приготуванням соусу. На середній вогонь поставте сковороду і налийте в неї масло. У розігріту жаровню додайте дрібно нарізаний часник і готуйте до появи аромату протягом хвилини. Всипте кукурудзяний крохмаль і перемішайте.

Крок - 3
04

Додайте соєвий соус, воду, яблучний оцет, соус хойсін, коричневий цукор і пасту з чилі і часником. Приправте сіллю, чорним меленим перцем і пластівцями перцю чилі. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть температуру і тушкуйте поки соус не загусне. В середньому на це йде 3 хвилини.

Крок - 4
05

Дістаньте деко з капустою з духовки. Полийте овоч соусом і добре перемішайте. Поверніть в духовку і запікайте ще протягом 3 хвилин. Готову страву викладіть в порційну страву, посипте нарізаним смаженим арахісом, подрібненою зеленою цибулею і насінням кунжуту. Приємної дегустації!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Торт Наполеон - покроковий рецепт, фото 1 Торт Наполеон 90 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Баурсаки - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки 140 6 4 з 5 - детальніше -
Лаваш з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш з тунцем 40 2 2 з 5 - детальніше -
Куряче філе з цитрусовим соусом - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе з цитрусовим соусом 40 2 3 з 5 - детальніше -