Укр
Рус
Капуста Другі страви Валлійська кухня

Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1165 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом підкорить своїм незвичайним смаком навіть скептично до неї налаштованих їдців. Це не тільки ідеальний гарнір до м'яса і риби, але ще і дуже смачна і корисна самостійна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста з соєвим соусом і кунжутом" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири3.6 гр.
  • Вуглеводи18.9 гр.
  • Калорії117 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Брюссельську капусту ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовим рушником. Для готування вибирайте яскраво-зелені пружні овочі без видимих ​​пошкоджень і жовтизни. Обережно обріжте качан. Намагайтеся не видалити зайве, щоб капуста не розсипалася.

Крок - 1
02

Розріжте кочанчики навпіл і викладіть на деко для запікання. Полийте оливковою олією, додайте сіль і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте, щоб спеції максимально рівномірно розподілилися і просочили капусту. Поставте деко в розігріту до 220 ° С духовку, і випікайте страву протягом 20 хвилин. Капуста трохи підрум'яниться і стане м'якою.

Крок - 2
03

Поки основний інгредієнт в духовці, займіться приготуванням соусу. На середній вогонь поставте сковороду і налийте в неї масло. У розігріту жаровню додайте дрібно нарізаний часник і готуйте до появи аромату протягом хвилини. Всипте кукурудзяний крохмаль і перемішайте.

Крок - 3
04

Додайте соєвий соус, воду, яблучний оцет, соус хойсін, коричневий цукор і пасту з чилі і часником. Приправте сіллю, чорним меленим перцем і пластівцями перцю чилі. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть температуру і тушкуйте поки соус не загусне. В середньому на це йде 3 хвилини.

Крок - 4
05

Дістаньте деко з капустою з духовки. Полийте овоч соусом і добре перемішайте. Поверніть в духовку і запікайте ще протягом 3 хвилин. Готову страву викладіть в порційну страву, посипте нарізаним смаженим арахісом, подрібненою зеленою цибулею і насінням кунжуту. Приємної дегустації!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Вафельна трубочка - покроковий рецепт, фото 1 Вафельна трубочка 45 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Торт Зебра 100 7 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з квасолі 60 5 3 з 5 - детальніше -