Укр
Рус
Капуста Другі страви Італійська кухня

Брюссельська капуста з ковбасою

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

859 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брюссельська капуста з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Брюссельська капуста з ковбасою - гармонійне кулінарне поєднання. З цих простих продуктів можна приготувати відмінну страву, яка підійде для сімейного обіду або вечері. У рецепті розповідається, як правильно запекти брюссельську капусту з ковбасою, щоб вийшло по-справжньому смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири15.2 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Брюссельську капусту вимийте, просушіть, звільніть від зовнішніх жорстких листків, розріжте навпіл і складіть в миску.

Крок - 1
02

Приправте капусту половиною від загальної кількості оливкової олії, копченої паприки, солі і перцю. Ми використовуємо морську сіль середнього помелу, але можна взяти і звичайну кам'яну. Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між качанчиками.

Крок - 2
03

Перекладіть підготовлену таким чином капусту на деко зрізом вниз і відправте в прогріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Крок - 3
04

Копчено-варену ковбасу звільніть від оболонки і наріжте тонкими скибочками. Ріжте по діагоналі, щоб шматочки вийшли більшого розміру. Приправте ковбасу половиною оливкового масла, солі, чорного меленого перцю і копченої паприки і теж перемішайте для рівномірного розподілу.

Крок - 4
05

Вийміть деко з брюссельською капустою з духовки, переверніть кочанчики зрізом вгору і додайте ковбасу. Знову відправте лист в духовку і запікайте страву при 200 градусах ще 15 хвилин.

Крок - 5
06

Вимкніть духовку і вийміть деко. Перекладіть вміст в миску і змішайте інгредієнти, а потім перекладіть на блюдо сервіровки. Брюссельська капуста з ковбасою готова. Подавайте її на стіл гарячою. Така страва готується просто, а виходить дуже смачною і ситною. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Вареники з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з картоплею 50 4 4 з 5 - детальніше -
Морська капуста Морячка - покроковий рецепт, фото 1 Морська капуста Морячка 30 4 1 з 5 - детальніше -
Заварне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тісто 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Плов з куркою в казані - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою в казані 35 6 4 з 5 - детальніше -
Класичний борщ з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Класичний борщ з м’ясом 85 6 4 з 5 - детальніше -
Щі з крапиви - покроковий рецепт, фото 1 Щі з крапиви 55 6 3 з 5 - детальніше -
Бешбармак по-казахському - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак по-казахському 60 5 4 з 5 - детальніше -