Брюссельська капуста з ковбасою - гармонійне кулінарне поєднання. З цих простих продуктів можна приготувати відмінну страву, яка підійде для сімейного обіду або вечері. У рецепті розповідається, як правильно запекти брюссельську капусту з ковбасою, щоб вийшло по-справжньому смачно.
Брюссельську капусту вимийте, просушіть, звільніть від зовнішніх жорстких листків, розріжте навпіл і складіть в миску.
Приправте капусту половиною від загальної кількості оливкової олії, копченої паприки, солі і перцю. Ми використовуємо морську сіль середнього помелу, але можна взяти і звичайну кам'яну. Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між качанчиками.
Перекладіть підготовлену таким чином капусту на деко зрізом вниз і відправте в прогріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Копчено-варену ковбасу звільніть від оболонки і наріжте тонкими скибочками. Ріжте по діагоналі, щоб шматочки вийшли більшого розміру. Приправте ковбасу половиною оливкового масла, солі, чорного меленого перцю і копченої паприки і теж перемішайте для рівномірного розподілу.
Вийміть деко з брюссельською капустою з духовки, переверніть кочанчики зрізом вгору і додайте ковбасу. Знову відправте лист в духовку і запікайте страву при 200 градусах ще 15 хвилин.
Вимкніть духовку і вийміть деко. Перекладіть вміст в миску і змішайте інгредієнти, а потім перекладіть на блюдо сервіровки. Брюссельська капуста з ковбасою готова. Подавайте її на стіл гарячою. Така страва готується просто, а виходить дуже смачною і ситною. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти