Укр
Рус
Брюссельська капуста Другі страви Італійська кухня

Брюссельська капуста з кедровими горішками

( 4.2857 4 57 7 оцінок)
579 - переглядів
40 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Брюссельська капуста з кедровими горішками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні покажемо вам, як приготувати цю страву з подрібнених паростків брюссельської капусти. Ця карамелізована брюссельська капуста з димчастою панчеттою і кедровими горіхами є ідеальним супроводом для будь-якої різдвяної вечері. Щоб зробити страву вегетаріанською, пропустіть панчетту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брюссельська капуста з кедровими горішками" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи9.7 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопіть достатню кількість вершкового масла на великій сковороді або в сотейнику на повільному вогні. Додайте в розтоплене масло попередньо нарізаний дрібними кубиками бекон (панчетту) і обсмажуйте, постійно помішуючи, 10-15 хвилин, поки продукт не стане золотистим і хрустким. Перекладіть обсмажений бекон на тарілку, залишивши якомога більше жиру на сковороді.

Крок - 1
02

Додайте заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями червону цибулю в сковороду і смажте на середньому вогні, постійно помішуючи, 5-10 хвилин, поки він не стане м'яким і не почне обвуглюватися. Викладіть обсмажену цибулю на тарілку до приготовленої панчетти.

Крок - 2
03

Поверніть сковороду на вогонь і додайте залишену кількість вершкового масла, добре його розтопіть. Тепер засипте в сковороду, попередньо нашатковану брюссельську капусту. Увімкніть високу температуру, приправте капусту сіллю, потім обсмажте, помішуючи, протягом 5-10 хвилин, поки овоч не почне розм'якшуватися і підрум'янюватися.

Крок - 3
04

Додайте в сковорідку до капусти мед і оцет; продовжуючи готувати і помішувати протягом 30 секунд.

Крок - 4
05

Перемістіть раніше обсмажену цибулю і панчетту назад в сковороду разом. Потім відразу, не перемішуючи, додайте в сковорідку попередньо обсмажені кедрові горіхи. Готуйте ще 30 секунд, постійно помішуючи, перш ніж зняти сковорідку з вогню.

Крок - 5
06

Тепер ретельно помийте під проточною водою свіжу зелень петрушки і просушіть. Викладіть зелень на обробну дошку і дрібно її наріжте. Потім засипте подрібнену зелень в сковорідку до решти продуктів і ретельно все перемішайте. Готову брюссельську капусту з кедровими горішками подавайте, виклавши на красиве блюдо.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат Миттєвий - покроковий рецепт, фото 1 Салат Миттєвий 20 4 2 з 5 - детальніше -
Сир домашній - покроковий рецепт, фото 1 Сир домашній 50 1 3 з 5 - детальніше -
Плов з куркою в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою в домашніх умовах 35 4 2 з 5 - детальніше -