Укр
Рус
Капуста Другі страви Валлійська кухня

Брокколі в клярі

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1280 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брокколі в клярі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня, Фінська кухня, Російська кухня

Дієта: Здорове харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Брокколі в клярі - простий, але смачний і корисний гарнір, який підійде до багатьох м'ясних. рибних і овочевих страв. У рецепті докладно розказано, як приготувати брокколі в клярі з борошна, яйця і крохмалю. Капуста вийде хрусткою зовні і м'якою всередині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брокколі в клярі" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири24.2 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії281 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Качани брокколі вимийте, просушіть і розберіть на суцвіття.

Крок - 1
02

Закип'ятіть в каструлі воду і відправте туди брокколі. Варіть до тих пір, поки суцвіття не придбають насичений яскраво-зелений відтінок. Це станеться приблизно через 2 хвилини відварювання.

Крок - 2
03

Після цього перекладіть капусту в ємність з крижаною водою, щоб зупинити процес готування і зберегти колір. Коли брокколі охолоне, обережно злийте воду, притримуючи суцвіття шумівкою.

Крок - 3
04

Приготуйте кляр для капусти. В одній ємності з'єднайте яєчний білок з водою і перемішайте вінчиком до появи пишної піни.

Крок - 4
05

В окремій мисці змішайте борошно з кукурудзяним крохмалем і сіллю.

Крок - 5
06

Всипте сухі інгредієнти в ємність з білком і водою і перемішайте вінчиком до однорідності.

Крок - 6
07

Влийте газовану воду і ще раз ретельно перемішайте. За консистенцією кляр повинен нагадувати рідку сметану.

Крок - 7
08

Розігрійте в сотейнику рослинне масло до температури 160-170 градусів. Занурте суцвіття брокколі в миску з кляром і гарненько покрийте їм з усіх боків.

Крок - 8
09

Після цього перекладіть брокколі в сотейник і обсмажте у фритюрі до появи рум'яної скоринки (приблизно 3 хвилини). Перевертайте суцвіття, щоб вони готувалися рівномірно.

Крок - 9
10

Готову капусту перекладіть на кулінарні грати або паперовий рушник, щоб стік жир. Зверху злегка присоліть за смаком. Розпочніть обсмажування наступної партії. Так приготуйте всю капусту. Подавайте брокколі в клярі на красивому блюді. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Рижик - покроковий рецепт, фото 1 Торт Рижик 120 7 3 з 5 - детальніше -
Рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з повидлом 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти