Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Гливи Другі страви Французька кухня

Брокколі з гливами

( 4.9444 4 536 36 оцінок)
2864 - переглядів
35 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Дієта: Веганські

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Дуже корисна, дієтична страва - брокколі з вешенками, яка відмінно підійде любителям смачно поїсти без шкоди для фігури або тим, хто поститься. Втім, вона підійде всім, оскільки крім мінімальної кількості калорій, вона володіє неймовірним смаком. Таке поєднання інгредієнтів, а саме грибів з корисною брокколі просто ідеальне, і в результаті ми отримуємо смачну, оригінальну їжу. Така страва прекрасна сама по собі в якості обіду або вечері, а також відмінно підійде до рибних страв.

Інгредієнти

  • Соус томатний 1/2 ст.л
  • Зелена цибуля 10 г.
  • Перець червоний мелений 1 щіп.
  • Винний оцет 1 ч.л
  • Імбир 15 г.
  • Брокколі 150 г.
  • Яловичина 200 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Гливи 200 г.
  • Часник 1 зуб.
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Вершкове масло 20 г.
  • Масло рослинне 2 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У цьому рецепті ми пропонуємо вам додати ще трохи м'яса. У такому варіанті у вас вийде справжній кулінарний шедевр, який порадує всіх своїм оригінальним смаком. Приготувати брокколі з грибами дуже просто і легко, досить слідувати інструкції і виконувати всі вказівки, які за підсумком приведуть вас до відмінного результату. Для початку підготуємо необхідні для цієї страви інгредієнти. Очистимо від лушпиння цибулю і наріжемо її соломкою. Також очистимо імбир і поріжемо маленькими кубиками або ж натремо на тертці.

Крок - 1
02

Зубчик часнику теж позбавимо від лушпиння. Брокколі миємо і розбираємо на суцвіття. Попередньо капусту краще кинути в киплячу воду і варити пару хвилину. Потім відкинути на друшляк, опустити в холодну воду і викласти на рушник, щоб позбутися від зайвої вологи.

Крок - 2
03

Гриби гарненько миємо, відрізаємо жорсткі ніжки, а капелюшки при необхідності ріжемо смужками.

Крок - 3
04

В якості супутника для двох головних інгредієнтів - грибів і броколі - використовуємо яловичину. М'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Також подрібнюємо зелену цибулю.

Крок - 4
05

Тепер починаємо готувати страву. Для цього ставимо на вогонь сковорідку, вливаємо олію і кидаємо шматочок вершкового. Коли вершкове масло розтане, кидаємо подрібнену цибулю, імбир і додаємо часник, який пропускаємо через чеснокодавку.

Крок - 5
06

Підсмажуємо цибулю хвилинку-другу, і коли вона трохи підзолотиться, викладаємо на сковорідку гливи. Постійно помішуючи лопаткою вміст, смажимо на великому вогні гриби з цибулею близько трьох хвилин, після чого додаємо м'ясо.

Крок - 6
07

Солимо, перчимо і продовжуємо готувати страву ще кілька хвилин. Після цього додаємо червоний мелений перець і винний оцет, які надають страві особливої ​​пікантності. Також можна додати трохи соєвого соусу.

Крок - 7
08

Ще через хвилину кидаємо на сковорідку брокколі і зелену цибулю. Періодично перемішуючи вміст, готуємо страву ще 3-4 хвилини. В кінці додаємо томатний соус або пасту, ще раз все перемішуємо і знімаємо сковорідку з вогню. Брокколі з вешенками з додаванням яловичини, цибулі та спецій - це відмінний варіант нагодувати сім'ю смачною, оригінальною, ситною стравою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат царский с огурцами - покроковий рецепт, фото 1 Салат царский с огурцами 45 5 3 з 5 - детальніше -
Салат грибная поляна с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Салат грибная поляна с курицей 45 4 3 з 5 - детальніше -
Салат курица с овощами слоями - покроковий рецепт, фото 1 Салат курица с овощами слоями 45 4 3 з 5 - детальніше -
Торт из печенья без выпечки - покроковий рецепт, фото 1 Торт из печенья без выпечки 120 6 3 з 5 - детальніше -