Укр
Рус
thermomix thermomix
Гливи Другі страви Українська кухня

Брокколі з гливами

35 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Дієта: Веганські

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні я розповім, як приготувати брокколі з гливами. Страва пісна  і вкрай корисна. Калорійність мінімальна, смак незвичайний!

Інгредієнти

  • Кунжут 1 ст.л
  • Імбир 1 ст.л
  • Гливи 250 г.
  • Брокколі 400 г.
  • Сіль за смаком
  • Приправи за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    У киплячу воду додати брокколі (розділити на суцвіття), варити 3 хвилин і відкинути на друшляк.

    Крок - 1
  2. 02

    Суху сковороду розжарити, зменшити нагрів до слабкого рівня і без масла (!) Помішуючи обсмажувати 5 хвилин кунжутне насіння до рум'яного відтінку.

    Крок - 2
  3. 03

    Нарізані пластинками гливи (загрубілі ніжки обрізати) обсмажити в маслі з натертим соломкою імбиром, посолити і приправити  спеціями.

    Крок - 3
  4. 04

    Через 10 хвилин додати брокколі з кунжутом, все перемішати і подавати до столу.  

    Крок - 4

Оцінити рецепт