Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Брокколі з гливами

35 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Дієта: Веганські

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні я розповім, як приготувати брокколі з гливами. Страва пісна  і вкрай корисна. Калорійність мінімальна, смак незвичайний!

Інгредієнти

Кунжут1 ст.л
Імбир1 ст.л
Гливи250 г.
Брокколі400 г.
Сіль за смаком
Приправи за смаком

Покроковий рецепт

01

У киплячу воду додати брокколі (розділити на суцвіття), варити 3 хвилин і відкинути на друшляк.

Крок - 1
02

Суху сковороду розжарити, зменшити нагрів до слабкого рівня і без масла (!) Помішуючи обсмажувати 5 хвилин кунжутне насіння до рум'яного відтінку.

Крок - 2
03

Нарізані пластинками гливи (загрубілі ніжки обрізати) обсмажити в маслі з натертим соломкою імбиром, посолити і приправити  спеціями.

Крок - 3
04

Через 10 хвилин додати брокколі з кунжутом, все перемішати і подавати до столу.  

Крок - 4

Оцінити рецепт