Укр
Рус
Капуста Другі страви Угорська кухня

Брокколі з часником

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

1494 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Брокколі з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні покажемо вам, як приготувати смажену брокколі з часником і лимоном. Обжарка дає інгредієнтам більш глибокий смак. Цей рецепт сподобається навіть тим, хто не любить брокколі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брокколі з часником" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири3.2 гр.
  • Вуглеводи4.8 гр.
  • Калорії56 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте духовку до 200 - 220 градусів за цельсієм. Розріжте попередньо вимиті лимони навпіл. Відріжте гострим ножем головку часнику, щоб оголити всі зубчики.

Крок - 1
02

Залийте трохи оливкового масла в форму для випічки. Помістіть нарізані лимони в форму, м'якою частиною вниз, і натріть поверх оливковою олією. Посипте фрукт сіллю. Надішліть в заздалегідь розігріту духовку і випікайте близько 45 хвилин.

Крок - 2
03

Помістіть часник в шматочок фольги з оливковою олією. Потріть часник. Оберніть фольгу навколо часнику в запечатаний пакет і покладіть на деко. Встановіть таймер на 25 хвилин. Випікайте часник в духовці теж близько 45 хвилин.

Крок - 3
04

Вимийте і висушіть брокколі. Наріжте квіточками (досить великими скибочками) і помістіть в миску. Змастіть брокколі оливковою олією, посипте меленим чорним перцем і крупною сіллю.

Крок - 4
05

Після закінчення 25 хвилин таймера вийміть з духовки гарячий піднос з часником. Покладіть брокколі на той же піднос, викладіть всі зрізані суцвіття стороною вниз, щоб вони були плоскими і в один шар. Поставте деко в духовку і запікайте ще 20 хвилин, поки броколі не стане золотистим.

Крок - 5
06

Через 45 хвилин вийміть форму з лимонами і піднос з часником і брокколі з духовки. Коли охолоне достатньо, викладіть зубчики часнику в миску. Видавіть м'якоть з одного лимона в ту ж миску і перемішайте. Додайте трохи лимонного соку з форми для випічки.

Крок - 6
07

Додайте трохи оливкового масла, засипте сіль і чорний мелений перець за смаком. Спробуйте і додайте більше лимонної м'якоті / соку, якщо ваші лимони маленькі. Перемішайте і додайте чайну ложку меду, якщо заправка кисла. Додайте нарізану петрушку.

Крок - 7
08

Покладіть запечену і охолоджену брокколі в миску з заправкою. Перемішайте овоч в цій кисло - гострій заправці і подавайте брокколі з часником до вечері.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шоколадний кекс в кухлі - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний кекс в кухлі 50 4 2 з 5 - детальніше -
Хаш з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Хаш з яловичини 0 4 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з сиром 25 2 3 з 5 - детальніше -
Улюблені рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Улюблені рибні котлети 45 3 3 з 5 - детальніше -