Укр
Рус
Капуста Другі страви Угорська кухня

Брокколі з часником

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

3546 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Брокколі з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні покажемо вам, як приготувати смажену брокколі з часником і лимоном. Обжарка дає інгредієнтам більш глибокий смак. Цей рецепт сподобається навіть тим, хто не любить брокколі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брокколі з часником" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири3.2 гр.
  • Вуглеводи4.8 гр.
  • Калорії56 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте духовку до 200 - 220 градусів за цельсієм. Розріжте попередньо вимиті лимони навпіл. Відріжте гострим ножем головку часнику, щоб оголити всі зубчики.

Крок - 1
02

Залийте трохи оливкового масла в форму для випічки. Помістіть нарізані лимони в форму, м'якою частиною вниз, і натріть поверх оливковою олією. Посипте фрукт сіллю. Надішліть в заздалегідь розігріту духовку і випікайте близько 45 хвилин.

Крок - 2
03

Помістіть часник в шматочок фольги з оливковою олією. Потріть часник. Оберніть фольгу навколо часнику в запечатаний пакет і покладіть на деко. Встановіть таймер на 25 хвилин. Випікайте часник в духовці теж близько 45 хвилин.

Крок - 3
04

Вимийте і висушіть брокколі. Наріжте квіточками (досить великими скибочками) і помістіть в миску. Змастіть брокколі оливковою олією, посипте меленим чорним перцем і крупною сіллю.

Крок - 4
05

Після закінчення 25 хвилин таймера вийміть з духовки гарячий піднос з часником. Покладіть брокколі на той же піднос, викладіть всі зрізані суцвіття стороною вниз, щоб вони були плоскими і в один шар. Поставте деко в духовку і запікайте ще 20 хвилин, поки броколі не стане золотистим.

Крок - 5
06

Через 45 хвилин вийміть форму з лимонами і піднос з часником і брокколі з духовки. Коли охолоне достатньо, викладіть зубчики часнику в миску. Видавіть м'якоть з одного лимона в ту ж миску і перемішайте. Додайте трохи лимонного соку з форми для випічки.

Крок - 6
07

Додайте трохи оливкового масла, засипте сіль і чорний мелений перець за смаком. Спробуйте і додайте більше лимонної м'якоті / соку, якщо ваші лимони маленькі. Перемішайте і додайте чайну ложку меду, якщо заправка кисла. Додайте нарізану петрушку.

Крок - 7
08

Покладіть запечену і охолоджену брокколі в миску з заправкою. Перемішайте овоч в цій кисло - гострій заправці і подавайте брокколі з часником до вечері.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Макарони з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з фаршем 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг "Цар звірів" - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг "Цар звірів" 65 3 3 з 5 - детальніше -
Горбуша малосольна - покроковий рецепт, фото 1 Горбуша малосольна 40 4 3 з 5 - детальніше -