Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Бринза

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
50 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Бринза - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: Масниця

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Бринза приготована в домашніх умовах завжди смачніше і корисніше!

Інгредієнти

Молоко2 л.
Сіль2 ст.л
Яйце6 шт.
Сметана400 г.
Кефір1 скл.
01

Підсолити молоко і довести до кипіння.

Крок - 1
02

У глибокій ємності ретельно збити кефір, яйця і сметану. Влити масу в молоко, помішуючи кип'ятити на повільному вогні.

Крок - 2
03

Утворену сироватку зібрати і вилити, а молочну суміш помістити на друшляк укритий згорнутою марлею. Дати збігти зайвій рідині (близько 20 хвилин).

Крок - 3
04

Далі укутати сир в марлю та помістити під прес на 5 годин. Після закінчення цього часу викласти сир на тарілку і заховати в холодильник ще на пару годин.

Крок - 4

Оцінити рецепт