Укр
Рус
Тістечка Випічка Італійська кухня

Брауні

( 4.7778 4 59 9 оцінок)
1046 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Брауні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Яблучне пюре надає цьому тістечку жувальну, шовковисту текстуру, яка абсолютно пухка. У поєднанні з розтопленим темним шоколадом і декількома вологими інгредієнтами це допомагає створити багате шоколадне брауні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брауні" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири21.6 гр.
  • Вуглеводи33.3 гр.
  • Калорії366 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко пергаментним папером, дозволяючи їй звисати і з боків. У велику миску розбийте курячі яйця по черзі, додайте яблучне пюре (яке можете приготувати самостійно, натерши яблуко, або придбати в магазині) і кокосове або вершкове розтоплене масло.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску розтоплений темний шоколад і рідкий мед. За допомогою міксера збийте вміст миски до однорідної маси.

Крок - 2
03

Далі додайте в утворену суміш порошок какао, кокосове борошно (можна використовувати універсальне просіяне), засипте крохмаль, харчову соду і трохи присоліть. Змішайте все, поки борошно не розчинитися у вологих інгредієнтах.

Крок - 3
04

Вилийте рідке тісто в заздалегідь підготовлений лист і рівномірно розподіліть по всій формі. Надішліть деко з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте протягом 35 хвилин або поки зубочистка, вставлена ​​в випічку, не стане чистою.

Крок - 4
05

Вийміть випічку з духовки і дайте охолонути в деку протягом 10 хвилин. Для додаткової глазурі покрийте верх випічки темним розтопленим шоколадом (який можете приготувати самостійно, розчинивши шоколад на паровій бані або в мікрохвильовій печі). Використовуйте кухонну лопатку, щоб рівномірно розподілити розтоплений шоколад по випічці в рівний шар.

Крок - 5
06

Витягніть готову випічку з дека, видаливши пергаментний папір, і наріжте на часточки тістечка брауні. Подавайте відразу до столу або зберігайте в холодильнику до використання. Брауні може зберігатися до 1 тижня, але обов'язково в холодному місці.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Айран - покроковий рецепт, фото 1 Айран 40 2 2 з 5 - детальніше -
Суп пікантний з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Суп пікантний з мідіями 45 4 3 з 5 - детальніше -
Роли з вугром - покроковий рецепт, фото 1 Роли з вугром 85 5 3 з 5 - детальніше -
Нутелла з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з молоком 50 2 2 з 5 - детальніше -