Яблучне пюре надає цьому тістечку жувальну, шовковисту текстуру, яка абсолютно пухка. У поєднанні з розтопленим темним шоколадом і декількома вологими інгредієнтами це допомагає створити багате шоколадне брауні.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко пергаментним папером, дозволяючи їй звисати і з боків. У велику миску розбийте курячі яйця по черзі, додайте яблучне пюре (яке можете приготувати самостійно, натерши яблуко, або придбати в магазині) і кокосове або вершкове розтоплене масло.
Потім додайте в миску розтоплений темний шоколад і рідкий мед. За допомогою міксера збийте вміст миски до однорідної маси.
Далі додайте в утворену суміш порошок какао, кокосове борошно (можна використовувати універсальне просіяне), засипте крохмаль, харчову соду і трохи присоліть. Змішайте все, поки борошно не розчинитися у вологих інгредієнтах.
Вилийте рідке тісто в заздалегідь підготовлений лист і рівномірно розподіліть по всій формі. Надішліть деко з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте протягом 35 хвилин або поки зубочистка, вставлена в випічку, не стане чистою.
Вийміть випічку з духовки і дайте охолонути в деку протягом 10 хвилин. Для додаткової глазурі покрийте верх випічки темним розтопленим шоколадом (який можете приготувати самостійно, розчинивши шоколад на паровій бані або в мікрохвильовій печі). Використовуйте кухонну лопатку, щоб рівномірно розподілити розтоплений шоколад по випічці в рівний шар.
Витягніть готову випічку з дека, видаливши пергаментний папір, і наріжте на часточки тістечка брауні. Подавайте відразу до столу або зберігайте в холодильнику до використання. Брауні може зберігатися до 1 тижня, але обов'язково в холодному місці.
Випадкові рецепти