Укр
Рус
Тістечка Випічка Американська кухня

Брауні з темним шоколадом

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

794 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Брауні з темним шоколадом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Дієта: Веганські

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Брауні з темним шоколадом - корисна і смачна випічка до чаю. Пропонуємо веганський рецепт приготування Брауні без яєць, масла та інших продуктів тваринного походження. У ньому немає навіть цукру, а замість пшеничного використовується вівсяне борошно! Брауні виходять ніжними, вологими, з яскравим шоколадним смаком і ароматом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Брауні з темним шоколадом" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи35 гр.
  • Калорії284 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Темний шоколад розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Якщо для вас не принципово, щоб Брауні були саме веганські, можете взяти звичайний темний шоколад з вмістом какао не менше 56%.

Крок - 1
02

З'єднайте в одній ємності розтоплений шоколад і яблучне пюре без цукру. Щоб отримати таке пюре, досить просто протушкувати яблука на сковороді (з додаванням невеликої кількості води) або запекти в духовці до м'якості, а потім пюрювати блендером або товкачем для картоплі. Якщо хочете, щоб Брауні з темним шоколадом вийшли солодкими, беріть яблука солодші.

Крок - 2
03

Додайте в суміш какао-порошок, харчову соду, сіль, ванільний екстракт і вівсяну муку. Перемішайте інгредієнти блендером або вручну до однорідності. Занадто довго не місіть, інакше заб'єте тісто. Суміш просто повинна стати однорідною.

Крок - 3
04

Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього тісто для Брауні одним шаром. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія і відправте туди деко з тістом на 30-35 хвилин.

Крок - 4
05

Готову випічку вийміть з духовки, остудіть протягом півгодини і наріжте порційними шматочками.

Крок - 5
06

Полийте Брауні будь-яким солодким соусом, посипте шоколадними краплями і подавайте до чаю. Тістечка виходять дуже вологими, соковитими, з насиченим смаком і запахом шоколаду. Насолоджуйтесь!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хумус - покроковий рецепт, фото 1 Хумус 80 4 2 з 5 - детальніше -
Омлет з беконом і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з беконом і сиром 20 2 2 з 5 - детальніше -
Щі з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Щі з квасолею 65 6 3 з 5 - детальніше -
Торт "Фруктова ніжність" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Фруктова ніжність" 75 5 3 з 5 - детальніше -