Ці шоколадно-м'ятні тістечка являють собою тришаровий батончик. Шар брауні володіє глибоким шоколадним смаком і щільною текстурою. Хоча сам по собі він прекрасний, але на смак він ще краще, якщо додати шар м'ятного крему і тонкий шар темного шоколаду. Відмінний спосіб приготувати брауні класичний до чаю.
Розігрійте духовку до 165 градусів і помістіть підставку в центр духовки. Підготуйте (23 см) квадратну форму для випічки, покриту фольгою по дну. Потім злегка змастіть вершковим маслом фольгу або розпорошіть її антипригарним розбризкувачем.
У мисці з нержавіючої сталі (теплостійкою), розташованою над каструлею з киплячою водою, розтопіть вершкове масло і шоколад. Зніміть з вогню і збийте (або перемішайте) з ванільним цукром.
Додайте в миску курячі яйця по одному, добре збиваючи після кожного додавання. Перемішуйте, поки рідке тісто не стане гладким і глянсовим. Потім додайте просіяне борошно в миску і сіль. Вилийте рідке тісто в підготовлену форму для випічки.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом приблизно 22-25 хвилин або до тих пір, поки тістечка не почнуть відриватися від стінок форми, і зубочистка, вставлена в центр тістечок, вийде сухою. Вийміть форму з духовки і помістіть на решітку, щоб повністю охолодити.
Шар м'яти: у чаші електричного міксера, оснащеного насадкою-лопатою (або ручним міксером), збийте вершкове масло, екстракт м'яти (можна використовувати масло м'яти), цукрову пудру і вершки до однорідного стану. Додайте кілька крапель зеленого харчового барвника, якщо ви хочете глазур зелену.
Якщо глазур занадто густа, додайте трохи вершків. (Глазур повинна бути досить рідкою, щоб розтікатися). Розподіліть глазур рівномірно по охолодженого шару тістечка. Поставте в холодильник на 15-20 хвилин або поки не застигне.
Шоколадна глазур: в жаростійкій мисці, поставленій над каструлею з киплячою водою, розтопіть шоколад і вершкове масло. Нанесіть шоколадну глазур на м'ятну начинку і поставте в холодильник на 15 хвилин або поки шоколад не висохне і не затвердіє.
Зніміть тістечко з форми, піднявши їх краями фольги, і перенесіть на обробну дошку. Гострим ножем наріжте брауні класичний на квадрати і подавайте до чаю. Рекомендується протирати ніж між розрізами вологою ганчіркою. Ці тістечка можуть зберігатися в холодильнику протягом кількох днів.
Випадкові рецепти