Укр
Рус
Тістечка Випічка Французька кухня

Брауні класичний до чаю

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
886 - переглядів
70 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Брауні класичний до чаю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці шоколадно-м'ятні тістечка являють собою тришаровий батончик. Шар брауні володіє глибоким шоколадним смаком і щільною текстурою. Хоча сам по собі він прекрасний, але на смак він ще краще, якщо додати шар м'ятного крему і тонкий шар темного шоколаду. Відмінний спосіб приготувати брауні класичний до чаю.

Інгредієнти

  • Вершки 20 % 3 ст.л
  • М’ята 1/4 ч.л
  • Цукрова пудра 230 г.
  • Сіль 1/4 ч.л
  • Борошно 65 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Ванільний цукор 250 г.
  • Шоколад темний 240 г.
  • Вершкове масло 190 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 165 градусів і помістіть підставку в центр духовки. Підготуйте (23 см) квадратну форму для випічки, покриту фольгою по дну. Потім злегка змастіть вершковим маслом фольгу або розпорошіть її антипригарним розбризкувачем.

Крок - 1
02

У мисці з нержавіючої сталі (теплостійкою), розташованою над каструлею з киплячою водою, розтопіть вершкове масло і шоколад. Зніміть з вогню і збийте (або перемішайте) з ванільним цукром.

Крок - 2
03

Додайте в миску курячі яйця по одному, добре збиваючи після кожного додавання. Перемішуйте, поки рідке тісто не стане гладким і глянсовим. Потім додайте просіяне борошно в миску і сіль. Вилийте рідке тісто в підготовлену форму для випічки.

Крок - 3
04

Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом приблизно 22-25 хвилин або до тих пір, поки тістечка не почнуть відриватися від стінок форми, і зубочистка, вставлена ​​в центр тістечок, вийде сухою. Вийміть форму з духовки і помістіть на решітку, щоб повністю охолодити.

Крок - 4
05

Шар м'яти: у чаші електричного міксера, оснащеного насадкою-лопатою (або ручним міксером), збийте вершкове масло, екстракт м'яти (можна використовувати масло м'яти), цукрову пудру і вершки до однорідного стану. Додайте кілька крапель зеленого харчового барвника, якщо ви хочете глазур зелену.

Крок - 5
06

Якщо глазур занадто густа, додайте трохи вершків. (Глазур повинна бути досить рідкою, щоб розтікатися). Розподіліть глазур рівномірно по охолодженого шару тістечка. Поставте в холодильник на 15-20 хвилин або поки не застигне.

Крок - 6
07

Шоколадна глазур: в жаростійкій мисці, поставленій над каструлею з киплячою водою, розтопіть шоколад і вершкове масло. Нанесіть шоколадну глазур на м'ятну начинку і поставте в холодильник на 15 хвилин або поки шоколад не висохне і не затвердіє.

Крок - 7
08

Зніміть тістечко з форми, піднявши їх краями фольги, і перенесіть на обробну дошку. Гострим ножем наріжте брауні класичний на квадрати і подавайте до чаю. Рекомендується протирати ніж між розрізами вологою ганчіркою. Ці тістечка можуть зберігатися в холодильнику протягом кількох днів.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Зеленый борщ с яйцом - покроковий рецепт, фото 1 Зеленый борщ с яйцом 40 6 3 з 5 - детальніше -
Жевательный мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Жевательный мармелад 65 3 3 з 5 - детальніше -
Вкусный грибной суп - покроковий рецепт, фото 1 Вкусный грибной суп 30 3 2 з 5 - детальніше -