Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Бозбаш з баранини

60 хвилинпорцій - 5складність - 4 з 5
Бозбаш з баранини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня, Татарська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт найпопулярнішого першого страви хлібосольної вірменської кухні.

Інгредієнти

Баранина1 кг.
Вода3 л.
Вершкове масло50 г.
Картопля4 шт.
Цибуля1 шт.
Нут100 г.
Болгарський перець1 шт.
Перець чорний горошок за смаком
Помідор2 шт.
Яблуко1 шт.
Сіль1 ст.л
Петрушка1 пуч.
Базилік1 пуч.
01

Нут на ніч замочіть, а вранці відцідіть.Відварену протягом півтори години на невеликому вогні баранину, дістаньте з бульйону і обсмажте на вершковому маслі.

Крок - 1
02

Окремо притоміть нашатковану цибулю, рубаний соломкою болгарський перець і порізані кубиками помідори.

Крок - 2
03

Далі м'ясо знову залийте бульйоном, продовжуйте кип'ятити, кинувши в бульйон нут і обсмажені овочі. Далі киньте кубики картоплі і проваріть до повної її готовності.

Крок - 3
04

В кінці приготування додайте дрібно рубані кислі яблука, посоліть, додайте червоний мелений перець і перець горошок.

Крок - 4
05

Подавайте до столу, додавши свіжу зелень петрушки, базиліка, і лаваш.

Крок - 5

Оцінити рецепт