Укр
Рус
Бозбаш Перші страви Вірменська кухня

Бозбаш з баранини

( 4.8333 4 518 18 оцінок)
2352 - переглядів
60 хвилинпорцій - 5складність - 4 з 5
Бозбаш з баранини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня, Татарська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт найпопулярнішого першого страви хлібосольної вірменської кухні.

Інгредієнти

  • Баранина 1 кг.
  • Вода 3 л.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Нут 100 г.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Помідор 2 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Сіль 1 ст.л
  • Петрушка 1 пуч.
  • Базилік 1 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Нут на ніч замочіть, а вранці відцідіть.Відварену протягом півтори години на невеликому вогні баранину, дістаньте з бульйону і обсмажте на вершковому маслі.

Крок - 1
02

Окремо притоміть нашатковану цибулю, рубаний соломкою болгарський перець і порізані кубиками помідори.

Крок - 2
03

Далі м'ясо знову залийте бульйоном, продовжуйте кип'ятити, кинувши в бульйон нут і обсмажені овочі. Далі киньте кубики картоплі і проваріть до повної її готовності.

Крок - 3
04

В кінці приготування додайте дрібно рубані кислі яблука, посоліть, додайте червоний мелений перець і перець горошок.

Крок - 4
05

Подавайте до столу, додавши свіжу зелень петрушки, базиліка, і лаваш.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ростбиф из телятины - покроковий рецепт, фото 1 Ростбиф из телятины 85 3 3 з 5 - детальніше -
Форшмак одесский - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак одесский 30 4 3 з 5 - детальніше -
Мясо по-французски с ананасами - покроковий рецепт, фото 1 Мясо по-французски с ананасами 45 2 3 з 5 - детальніше -
Такос в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Такос в домашних условиях 40 2 3 з 5 - детальніше -