Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ простий

60 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Борщ простий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачна страва - не обов'язково вишукана, можна приготувати просто і традиційно.

Інгредієнти

Реберця0.5 кг.
Картопля8 шт.
Капуста1 кг.
Морква1 шт.
Буряк1 шт.
Болгарський перець1 шт.
Цибуля1 шт.
Паста томат2 ст.л
Помідор1 шт.
Часник2 зуб.
Борошно1 1/2 ст.л
Масло рослинне30 мл.
Сіль за смаком
Приправи за смаком
Лавровий лист за смаком
Зелень1 пуч.
Сметана50 г.

Покроковий рецепт з фото

01

Реберця свинячі киньте в казанок, заливши 1 л холодної води, кип'ятіть хвилин 40, періодично знімаючи накип.

Крок - 1
02

Потім до бульйону з реберцями киньте порізану кубиками картоплю.

Крок - 2
03

Наріжте капусту, добре присоліть і, прим'яв, теж викладіть до м'яса.

Крок - 3
04

У сковороді з розігрітим рослинним маслом пасеруйте на слабкому вогні рублену цибулю, додайте нашаткований смужками солодкий перець і скибочки помідора, трохи обсмажте, покладіть в сковорідку потерту моркву і буряк, накрийте кришкою, тушкуйте хвилин 7.

Крок - 4
05

У кружці з'єднайте борошно з томатною пастою, розбавте холодною водою, ретельно перемішайте, розім'явши грудочки, влийте в овочі, підсмажте, помішуючи, і перекладіть вміст сковорідки в казанок.

Крок - 5
06

Помішайте борщ, покладіть спеції, лавровий лист, посоліть. Дайте борщу настоятися, приправивши посіченим часником, близько години.

Крок - 6
07

Подавайте, посипавши свіжою зеленню, заправивши сметаною, зі свіжими пампушками або білим хлібом.

Крок - 7

Оцінити рецепт