Укр
Рус
Борщ Перші страви Українська кухня

Борщ з квасолею

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

745 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Борщ з квасолею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Існує багато різноманітних рецептів такої страви як борщ. Спробуйте ще один варіант з великою кількістю овочів і зелені. Його можна подавати як гарячим, так і холодним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Борщ з квасолею" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії114 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед тим як почати готувати борщ, необхідно попередньо підготувати квасолю. Відібрані зерна залийте водою і залиште на ніч, щоб вони набрякли. На наступний день злийте воду, промийте. Залийте квасолю в каструлі чистою водою і варіть протягом 10 хвилин.

Крок - 1
02

Тим часом займіться підготовкою інших інгредієнтів. Моркву і пастернак очистіть і сполосніть під краном. Моркву наріжте тонкими кружечками, а пастернак натріть на крупній тертці. Овочі складіть в чисту миску.

Крок - 2
03

Половину великого болгарського перцю помийте під проточною водою і помістіть на кухонну дошку. Наріжте невеликими кубиками і відправте в миску до натертої морквини і пастернаку.

Крок - 3
04

Цибулину очистіть від лушпиння і разом зі стеблом селери сполосніть під прохолодною водою. Підготовлені овочі наріжте дрібними кубиками і складіть в окрему миску.

Крок - 4
05

Свіжу петрушку, стевію і модрину сполосніть під проточною водою і обсушіть. Подрібніть зелень на кухонній дошці і розкладіть по різних мисочках.

Крок - 5
06

Коли всі складові частини майбутньої страви підготовлені, приступайте безпосередньо до її приготування. Візьміть каструлю з товстими стінками, налийте в неї рослинне масло і поставте на вогонь. Киньте подрібнену цибулю і готуйте, помішуючи, близько 2 хвилин, поки вона не стане напівпрозорою.

Крок - 6
07

Тепер додайте інші овочі. Перемішуйте і готуйте протягом 2 - 3 хвилин, поки вони стануть трохи м'якими. Додайте квасолю. Після залийте гарячою водою, щоб рівень води над квасолею був вище приблизно на 2 см. Посоліть, накрийте кришкою і залиште покипіти 10 - 15 хвилин.

Крок - 7
08

Дістаньте помідори у власному соку і наріжте їх кубиками. Потім відправте їх в каструлю і перемішайте.     Додайте нарізану стевію, накрийте кришкою і варіть 5 хвилин. Після додайте гарячий бульйон. Знову накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні ще 10 хвилин, щоб змішалися всі смаки.

Крок - 8
09

В кінці додайте дрібно нарізану петрушку і модрину. А також кілька гілочок чебрецю. Накрийте кришкою і вимкніть вогонь.     Борщ з квасолею готовий. Перед подачею додайте щедру порцію подрібненої зеленої цибулі. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Банановий кекс - покроковий рецепт, фото 1 Банановий кекс 80 4 3 з 5 - детальніше -
Рогалики на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики на дріжджах 50 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Крем білковий - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий 20 1 2 з 5 - детальніше -
Соковиті відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Соковиті відбивні 35 2 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в духовці 120 4 4 з 5 - детальніше -
Брауні класичний до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Брауні класичний до чаю 70 5 3 з 5 - детальніше -