Укр
Рус
Борщ Перші страви Українська кухня

Борщ з томатною пастою

( 4.7333 4 515 15 оцінок)

2805 - переглядів
70 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Борщ з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Навіть якщо ви маєте свій фірмовий рецепт, я хочу запропонувати приготувати борщ з томатною пастою за моїм рецептом, з достатком овочів і багатим смаком і ароматом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Борщ з томатною пастою" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Промиту яловичину нарізаємо, кладемо в ємність з водою і кип'ятимо протягом 40 хвилин.

Крок - 1
02

Кидаємо нарізану маленькими кубиками картоплю і варимо хвилин 10, додаємо тоненько нашатковану капусту.

Крок - 2
03

У сотейник з соняшниковою олією кладемо порізаний соломкою буряк, підсмажуємо, полив лимонним соком, далі кладемо томатну пасту, перемішуємо, доливаємо трохи води і, накривши кришкою, тушкуємо хвилин 8.

Крок - 3
04

У сковороді смажимо в олії рублену цибулю до прозорості, додаємо натертої моркви і підсмажуємо до золотистого кольору.

Крок - 4
05

Тушковані буряки перекладаємо в ємність з борщем, додаємо обсмажені овочі і готуємо на слабкому вогні хвилин 15.

Крок - 5
06

Потім кидаємо лавровий лист, горошини перцю, додаємо порізаний часточками стручковий перець і пропущений через прес часник, кип'ятимо 5 хвилин і, вимкнувши плиту, настоюємо борщ протягом 15 хвилин.

Крок - 6
07

Подаємо борщ, приправивши сметаною, зеленню петрушки і зеленою цибулею.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса 150 7 2 з 5 - детальніше -
Кексики Капкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Кексики Капкейкі 40 5 3 з 5 - детальніше -
Хаш з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Хаш з яловичини 0 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тісто для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для пельменів 15 1 1 з 5 - детальніше -
Гриби мариновані - покроковий рецепт, фото 1 Гриби мариновані 45 1 2 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з телятини 95 6 3 з 5 - детальніше -
Профітролі з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з вершками 65 4 3 з 5 - детальніше -