Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ з томатною пастою

( 4.6000 4 5 5 оцінок)
70 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Борщ з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Навіть якщо ви маєте свій фірмовий рецепт, я хочу запропонувати приготувати борщ з томатною пастою за моїм рецептом, з достатком овочів і багатим смаком і ароматом.

Інгредієнти

Яловичина1 кг.
Картопля0.5 кг.
Капуста300 г.
Буряк2 шт.
Морква2 шт.
Цибуля1 шт.
Паста томат3 ст.л
сік лимонний1 ч.л
Часник3 зуб.
Лавровий лист3 шт.
Петрушка 1/2 пуч.
Перець чорний горошок за смаком
Перець червоний чілі 1/2 шт.
Сіль за смаком
Масло рослинне30 мл.
Сметана100 г.

Покроковий рецепт з фото

01

Промиту яловичину нарізаємо, кладемо в ємність з водою і кип'ятимо протягом 40 хвилин.

Крок - 1
02

Кидаємо нарізану маленькими кубиками картоплю і варимо хвилин 10, додаємо тоненько нашатковану капусту.

Крок - 2
03

У сотейник з соняшниковою олією кладемо порізаний соломкою буряк, підсмажуємо, полив лимонним соком, далі кладемо томатну пасту, перемішуємо, доливаємо трохи води і, накривши кришкою, тушкуємо хвилин 8.

Крок - 3
04

У сковороді смажимо в олії рублену цибулю до прозорості, додаємо натертої моркви і підсмажуємо до золотистого кольору.

Крок - 4
05

Тушковані буряки перекладаємо в ємність з борщем, додаємо обсмажені овочі і готуємо на слабкому вогні хвилин 15.

Крок - 5
06

Потім кидаємо лавровий лист, горошини перцю, додаємо порізаний часточками стручковий перець і пропущений через прес часник, кип'ятимо 5 хвилин і, вимкнувши плиту, настоюємо борщ протягом 15 хвилин.

Крок - 6
07

Подаємо борщ, приправивши сметаною, зеленню петрушки і зеленою цибулею.

Крок - 7

Оцінити рецепт