Навіть якщо ви маєте свій фірмовий рецепт, я хочу запропонувати приготувати борщ з томатною пастою за моїм рецептом, з достатком овочів і багатим смаком і ароматом.
Промиту яловичину нарізаємо, кладемо в ємність з водою і кип'ятимо протягом 40 хвилин.
Кидаємо нарізану маленькими кубиками картоплю і варимо хвилин 10, додаємо тоненько нашатковану капусту.
У сотейник з соняшниковою олією кладемо порізаний соломкою буряк, підсмажуємо, полив лимонним соком, далі кладемо томатну пасту, перемішуємо, доливаємо трохи води і, накривши кришкою, тушкуємо хвилин 8.
У сковороді смажимо в олії рублену цибулю до прозорості, додаємо натертої моркви і підсмажуємо до золотистого кольору.
Тушковані буряки перекладаємо в ємність з борщем, додаємо обсмажені овочі і готуємо на слабкому вогні хвилин 15.
Потім кидаємо лавровий лист, горошини перцю, додаємо порізаний часточками стручковий перець і пропущений через прес часник, кип'ятимо 5 хвилин і, вимкнувши плиту, настоюємо борщ протягом 15 хвилин.
Подаємо борщ, приправивши сметаною, зеленню петрушки і зеленою цибулею.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти