Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Холодний борщ з маринованого буряка

50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Холодний борщ з маринованого буряка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Всі готують традиційний борщ на обід, а я пропоную рецепт незвичайного борщу

Інгредієнти

Буряк200 г.
Картопля5 шт.
Яйця перепелині5 шт.
Огірок2 шт.
Шинка400 г.
Сіль за смаком
Запашний перець4 шт.
Часник1 зуб.
Сметана150 г.
Окріп2 л.

Покроковий рецепт

01

Відварену в мундирах картоплю очищаємо від шкірки і ріжемо дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Дрібно січемо, зварені в солоній воді, перепелині яйця. Огірки миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо соломкою, так само нарізаємо шинку.

Крок - 2
03

Замаринований цілий буряк тремо на крупній тертці. Вимиту, обсушену зелень січемо на дрібні шматочки.

Крок - 3
04

Складаємо всі інгредієнти у велику салатницю і перемішуємо. Заливаємо холодною кип'яченою водою, солимо, кидаємо запашний перець.

Крок - 4
05

Подаючи, заправляємо сметаною і видавленим через чеснокодавку часником.

Крок - 5

Оцінити рецепт