Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Холодний борщ з маринованого буряка

50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Холодний борщ з маринованого буряка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Всі готують традиційний борщ на обід, а я пропоную рецепт незвичайного борщу

Інгредієнти

Буряк200 г.
Картопля5 шт.
Яйця перепелині5 шт.
Огірок2 шт.
Шинка400 г.
Сіль за смаком
Запашний перець4 шт.
Часник1 зуб.
Сметана150 г.
Окріп2 л.
01

Відварену в мундирах картоплю очищаємо від шкірки і ріжемо дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Дрібно січемо, зварені в солоній воді, перепелині яйця. Огірки миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо соломкою, так само нарізаємо шинку.

Крок - 2
03

Замаринований цілий буряк тремо на крупній тертці. Вимиту, обсушену зелень січемо на дрібні шматочки.

Крок - 3
04

Складаємо всі інгредієнти у велику салатницю і перемішуємо. Заливаємо холодною кип'яченою водою, солимо, кидаємо запашний перець.

Крок - 4
05

Подаючи, заправляємо сметаною і видавленим через чеснокодавку часником.

Крок - 5

Оцінити рецепт