Укр
Рус
thermomix thermomix
Борщ Перші страви Українська кухня

Холодний борщ з маринованого буряка

50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Холодний борщ з маринованого буряка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Всі готують традиційний борщ на обід, а я пропоную рецепт незвичайного борщу

Інгредієнти

  • Окріп 2 л.
  • Сметана 150 г.
  • Часник 1 зуб.
  • Запашний перець 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Шинка 400 г.
  • Огірок 2 шт.
  • Яйця перепелині 5 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Буряк 200 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Відварену в мундирах картоплю очищаємо від шкірки і ріжемо дрібними кубиками.

    Крок - 1
  2. 02

    Дрібно січемо, зварені в солоній воді, перепелині яйця. Огірки миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо соломкою, так само нарізаємо шинку.

    Крок - 2
  3. 03

    Замаринований цілий буряк тремо на крупній тертці. Вимиту, обсушену зелень січемо на дрібні шматочки.

    Крок - 3
  4. 04

    Складаємо всі інгредієнти у велику салатницю і перемішуємо. Заливаємо холодною кип'яченою водою, солимо, кидаємо запашний перець.

    Крок - 4
  5. 05

    Подаючи, заправляємо сметаною і видавленим через чеснокодавку часником.

    Крок - 5

Оцінити рецепт