Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Борщ Перші страви Українська кухня

Холодний борщ з маринованого буряка

( 4.9286 4 514 14 оцінок)
2303 - переглядів
50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Холодний борщ з маринованого буряка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Всі готують традиційний борщ на обід, а я пропоную рецепт незвичайного борщу

Інгредієнти

  • Окріп 2 л.
  • Сметана 150 г.
  • Часник 1 зуб.
  • Запашний перець 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Шинка 400 г.
  • Огірок 2 шт.
  • Яйця перепелині 5 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Буряк 200 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Відварену в мундирах картоплю очищаємо від шкірки і ріжемо дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Дрібно січемо, зварені в солоній воді, перепелині яйця. Огірки миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо соломкою, так само нарізаємо шинку.

Крок - 2
03

Замаринований цілий буряк тремо на крупній тертці. Вимиту, обсушену зелень січемо на дрібні шматочки.

Крок - 3
04

Складаємо всі інгредієнти у велику салатницю і перемішуємо. Заливаємо холодною кип'яченою водою, солимо, кидаємо запашний перець.

Крок - 4
05

Подаючи, заправляємо сметаною і видавленим через чеснокодавку часником.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Борщ з кропивою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з кропивою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Борщ з щавелем та яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з щавелем та яйцем 75 5 3 з 5 - детальніше -
Борщ з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з баранини 90 6 3 з 5 - детальніше -
Борщ з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з томатною пастою 70 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курка в соусі теріякі - покроковий рецепт, фото 1 Курка в соусі теріякі 55 4 3 з 5 - детальніше -
Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1 Суші Сакура 40 2 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний торт "Захер" - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний торт "Захер" 100 6 4 з 5 - детальніше -