Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ з кропивою

( 4.0000 4 4 2 оцінки)
40 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Борщ з кропивою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця вітамінна страва дуже корисна, та до того ж - смачна.

Інгредієнти

Ряжанка500 г.
Яйце4 шт.
Вода3 л.
Куриця0.4 кг.
Картопля6 шт.
Морква2 шт.
Масло рослинне4 ст.л
Цибуля1 шт.
Кропива0.3 кг.
Сметана250 г.
Сіль1 ст.л
Лимонна кислота 1/2 ч.л

Покроковий рецепт

01

З курячих гомілок зваріть курячий бульйон. Киньте в бульйон нарізану картоплю, посічену моркву і три цілі картоплини , варіть до готовності картоплі.

Крок - 1
02

Цибулю обсмажте в рослинному маслі. Дістаньте зварену цілу картоплю і розімніть в пюре.

Крок - 2
03

Зварені круто яйця посічіть. З'єднайте ряжанку з картопляним пюре, сметаною і обсмаженою цибулею, перемішайте, викладіть в бульйон.

Крок - 3
04

Потім посоліть, додайте лимонну кислоту і нашатковану кропиву, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.

Крок - 4
05

Подавайте на стіл, настоявши протягом 15 хвилин.

Крок - 5

Оцінити рецепт