Укр
Рус
thermomix thermomix
Борщ Перші страви Білоруська кухня

Борщ з кропивою

( 4.0000 4 42 2 оцінки)
40 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Борщ з кропивою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця вітамінна страва дуже корисна, та до того ж - смачна.

Інгредієнти

  • Ряжанка 500 г.
  • Яйце 4 шт.
  • Вода 3 л.
  • Куриця 0.4 кг.
  • Картопля 6 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Масло рослинне 4 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Кропива 0.3 кг.
  • Сметана 250 г.
  • Сіль 1 ст.л
  • Лимонна кислота 1/2 ч.л

Покроковий рецепт

  1. 01

    З курячих гомілок зваріть курячий бульйон. Киньте в бульйон нарізану картоплю, посічену моркву і три цілі картоплини , варіть до готовності картоплі.

    Крок - 1
  2. 02

    Цибулю обсмажте в рослинному маслі. Дістаньте зварену цілу картоплю і розімніть в пюре.

    Крок - 2
  3. 03

    Зварені круто яйця посічіть. З'єднайте ряжанку з картопляним пюре, сметаною і обсмаженою цибулею, перемішайте, викладіть в бульйон.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім посоліть, додайте лимонну кислоту і нашатковану кропиву, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.

    Крок - 4
  5. 05

    Подавайте на стіл, настоявши протягом 15 хвилин.

    Крок - 5

Оцінити рецепт