Укр
Рус
thermomix thermomix
Борщ Перші страви Російська кухня

Борщ з капустою

80 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Борщ з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цим блюдом нікого не здивуєш, але борщ, приготований за цим рецептом, не залишить байдужим нікого з ваших домочадців.

Інгредієнти

  • Паприка 1 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Буряковий квас 2 ст.л
  • Зелень 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 50 мл.
  • Вода 2.5 л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Паста томат 1 ст.л
  • Помідор 1 шт.
  • Капуста 1/2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Індичка 0.6 кг.

Покроковий рецепт

  1. 01

    В першу чергу поставте м'ясо індички, залите холодною водою, на плиту і прокип'ятіть протягом години, періодично знімаючи піну.

    Крок - 1
  2. 02

    Покладіть в м'ясний бульйон нарізану кубиками картоплю, покіпятіть хвилин 15 і киньте нашатковану капусту.

    Крок - 2
  3. 03

    Подрібнений цибулю і потерту моркву пасеруйте в оливковій олії, помішуючи, хвилин 5.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім покладіть нарізані помідори без шкірки, киньте мелену солодку паприку, лавровий лист, подрібнений часник, добре перемішавши, підсмажте, додайте томатну пасту і буряковий квас, тушкуйте протягом 15 хвилин.

    Крок - 4
  5. 05

    Перекладіть піджарку в борщ, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння і поваріть ще хвилин 5. Готовий борщ потримайте трохи на гарячій плиті, щоб настоявся.

    Крок - 5
  6. 06

    Подавайте борщ з рубленою зеленню.

    Крок - 6

Оцінити рецепт