Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ з капустою

80 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Борщ з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цим блюдом нікого не здивуєш, але борщ, приготований за цим рецептом, не залишить байдужим нікого з ваших домочадців.

Інгредієнти

Паприка1 ч.л
Перець чорний мелений 1/2 ч.л
Буряковий квас2 ст.л
Зелень1 пуч.
Сіль за смаком
Масло рослинне50 мл.
Вода2.5 л.
Лавровий лист2 шт.
Часник2 зуб.
Паста томат1 ст.л
Помідор1 шт.
Капуста 1/2 шт.
Цибуля1 шт.
Картопля3 шт.
Морква1 шт.
Індичка0.6 кг.

Покроковий рецепт

01

В першу чергу поставте м'ясо індички, залите холодною водою, на плиту і прокип'ятіть протягом години, періодично знімаючи піну.

Крок - 1
02

Покладіть в м'ясний бульйон нарізану кубиками картоплю, покіпятіть хвилин 15 і киньте нашатковану капусту.

Крок - 2
03

Подрібнений цибулю і потерту моркву пасеруйте в оливковій олії, помішуючи, хвилин 5.

Крок - 3
04

Потім покладіть нарізані помідори без шкірки, киньте мелену солодку паприку, лавровий лист, подрібнений часник, добре перемішавши, підсмажте, додайте томатну пасту і буряковий квас, тушкуйте протягом 15 хвилин.

Крок - 4
05

Перекладіть піджарку в борщ, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння і поваріть ще хвилин 5. Готовий борщ потримайте трохи на гарячій плиті, щоб настоявся.

Крок - 5
06

Подавайте борщ з рубленою зеленню.

Крок - 6

Оцінити рецепт