Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ з щавелем та яйцем

75 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Борщ з щавелем та яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт легкої та корисної першої страви.

Інгредієнти

Приправи1 ч.л
Цукор 1/2 ч.л
Сіль за смаком
Зелень за смаком
Масло рослинне2 ст.л
Яйце2 шт.
Картопля3 шт.
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Щавель100 г.
Свинина400 г.

Покроковий рецепт

01

Промиту свинину, заливши холодною водою, доводимо до кипіння, прибираємо накип, додаємо сіль і варимо на слабкому вогні, з відкритою кришкою, щоб рідина була прозорою.

Крок - 1
02

Цибулю дуже дрібно шаткуємо, моркву натираємо на дрібній тертці. Частину цибулі кидаємо в бульйон, потім засипаємо улюблені спеції і кип'ятимо протягом 1 години.

Крок - 2
03

Після цього кидаємо в бульйон порізану кубиками картоплю. Добре проварюємо протягом півгодини, щоб картопля стала дуже м'якою.

Крок - 3
04

Цибулю і моркву підсмажуємо в рослинному маслі. Миємо та шаткуємо перебраний щавель і викладаємо до картоплі. Всипаємо цукор і кип'ятимо ще хвилин 5.

Крок - 4
05

Кладемо в борщ різані, варені круто яйця, туди ж відправляємо піджарку, кип'ятимо і знімаємо з плити. При подачі в тарілки кладемо зелень і сметану. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт