Укр
Рус
thermomix thermomix
Борщ Перші страви Російська кухня

Борщ з щавелем та яйцем

75 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Борщ з щавелем та яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт легкої та корисної першої страви.

Інгредієнти

  • Приправи 1 ч.л
  • Цукор 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Зелень за смаком
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Яйце 2 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Щавель 100 г.
  • Свинина 400 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Промиту свинину, заливши холодною водою, доводимо до кипіння, прибираємо накип, додаємо сіль і варимо на слабкому вогні, з відкритою кришкою, щоб рідина була прозорою.

    Крок - 1
  2. 02

    Цибулю дуже дрібно шаткуємо, моркву натираємо на дрібній тертці. Частину цибулі кидаємо в бульйон, потім засипаємо улюблені спеції і кип'ятимо протягом 1 години.

    Крок - 2
  3. 03

    Після цього кидаємо в бульйон порізану кубиками картоплю. Добре проварюємо протягом півгодини, щоб картопля стала дуже м'якою.

    Крок - 3
  4. 04

    Цибулю і моркву підсмажуємо в рослинному маслі. Миємо та шаткуємо перебраний щавель і викладаємо до картоплі. Всипаємо цукор і кип'ятимо ще хвилин 5.

    Крок - 4
  5. 05

    Кладемо в борщ різані, варені круто яйця, туди ж відправляємо піджарку, кип'ятимо і знімаємо з плити. При подачі в тарілки кладемо зелень і сметану. Смачного!

    Крок - 5

Оцінити рецепт