Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ з баранини

50 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Борщ з баранини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цією стравою ви ситно і смачно нагодуєте всю сім'ю, не витративши багато сил.

Інгредієнти

Баранина0.4 кг.
Цибуля0.1 кг.
Морква2 шт.
Картопля5 шт.
Капуста0.3 кг.
Квасоля 1/2 скл.
Паста томат2 ст.л
Масло рослинне2 ст.л
Сіль за смаком
Приправи за смаком
Кріп 1/2 пуч.
Петрушка 1/2 пуч.
Зелена цибуля50 г.
01

Баранину ріжемо на середні шматки, промиваємо, обсушуємо і ставимо готувати бульйон. Варимо, засипавши квасолю, протягом години, періодично знімаючи накип.

Крок - 1
02

Далі кидаємо крупно порізану картоплю і кип'ятимо хвилин 15.

Крок - 2
03

Капусту шаткуємо, змішуємо з рубаною зеленню кропу, солимо і, трохи прим'яв, залишаємо до появи рідини.

Крок - 3
04

Січену дрібними кубиками цибулю пасеруємо в рослинному маслі, кидаємо нарізану довгими брусочками моркву, трохи обсмажуємо, додаємо томатної пасти і нашаткованої зеленої цибулі, вливаємо трохи окропу, накриваємо сковорідку і тушкуємо хвилин 10.

Крок - 4
05

Закладаємо в борщ капусту і піджарку, солимо, кидаємо спеції і гілочки петрушки, варимо на повільному вогні хвилин 15.

Крок - 5
06

Подаємо борщ гарячим.

Крок - 6

Оцінити рецепт