Укр
Рус
thermomix thermomix
Борщ Перші страви Російська кухня

Борщ з баранини

50 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Борщ з баранини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цією стравою ви ситно і смачно нагодуєте всю сім'ю, не витративши багато сил.

Інгредієнти

  • Баранина 0.4 кг.
  • Цибуля 0.1 кг.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Капуста 0.3 кг.
  • Квасоля 1/2 скл.
  • Паста томат 2 ст.л
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Приправи за смаком
  • Кріп 1/2 пуч.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Зелена цибуля 50 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Баранину ріжемо на середні шматки, промиваємо, обсушуємо і ставимо готувати бульйон. Варимо, засипавши квасолю, протягом години, періодично знімаючи накип.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі кидаємо крупно порізану картоплю і кип'ятимо хвилин 15.

    Крок - 2
  3. 03

    Капусту шаткуємо, змішуємо з рубаною зеленню кропу, солимо і, трохи прим'яв, залишаємо до появи рідини.

    Крок - 3
  4. 04

    Січену дрібними кубиками цибулю пасеруємо в рослинному маслі, кидаємо нарізану довгими брусочками моркву, трохи обсмажуємо, додаємо томатної пасти і нашаткованої зеленої цибулі, вливаємо трохи окропу, накриваємо сковорідку і тушкуємо хвилин 10.

    Крок - 4
  5. 05

    Закладаємо в борщ капусту і піджарку, солимо, кидаємо спеції і гілочки петрушки, варимо на повільному вогні хвилин 15.

    Крок - 5
  6. 06

    Подаємо борщ гарячим.

    Крок - 6

Оцінити рецепт