Укр
Рус
Борщ Перші страви Українська кухня

Борщ "Традиційний"

( 4.9167 4 524 24 оцінки)

3936 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Борщ "Традиційний" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачний традиційний рецепт червоного борщу, він дуже корисний для дієти, оскільки в ньому мало калорій, а також він дуже ситний і ароматний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Борщ "Традиційний"" (на 100 грам)

  • Білки1.5 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи9.2 гр.
  • Калорії66 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У процесі приготування інгредієнтів доведіть до кипіння каструлю з водою. Очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками картоплю. Потім помийте проточною водою і на обробній дошці нашаткуйте тонкою смужкою білокачанну капусту.

Крок - 1
02

Коли вода в каструлі закипить, покладіть в неї нарізану картоплю і добре посоліть воду. Потім засипте в каструлю нашатковану капусту, перемішайте і залиште вміст кипіти близько 20 хвилин.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Помістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Засипте в масло цибулю і обсмажте, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 3
04

Тепер очистіть від шкірки моркву і буряк. Наріжте овочі тонкою смужкою або натріть на самій великій тертці. Надішліть моркву з буряком так само в сковороду до цибулі. Накрийте ємність кришкою і залиште вміст томитися, до розм'якшення овочів.

Крок - 4
05

Потім додайте в сковороду попередньо вимиту і дрібно нарізану селеру, бадилля (цей інгредієнт не обов'язково), заздалегідь вимиті і порізані невеликими кубиками помідори і суміш спецій (кмин, чебрець, коріандр, лавровий лист, томатна паста). Засипте так само в сковорідку попередньо нашатковану петрушку, накрийте ємність кришкою і томіть все ще приблизно 5 хвилин.

Крок - 5
06

Як тільки всі продукти будуть добре прожарені, зніміть сковороду з вогню. Додайте вміст сковороди в каструлю з відвареною картоплею і капустою і дайте всьому разом кипіти протягом 5 хвилин на повільному вогні. Такий «Традиційний» борщ необхідно подавати до столу гарячим, прикрасивши свіжою петрушкою і приправивши домашньою сметаною.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Жульєн - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн 50 4 3 з 5 - детальніше -
Місо суп класичний - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп класичний 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Булочки на сироватці - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на сироватці 60 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець зі свинини і яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Холодець зі свинини і яловичини 200 4 3 з 5 - детальніше -
Шведські котлети з буряком - покроковий рецепт, фото 1 Шведські котлети з буряком 45 3 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з курки - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з курки 50 2 3 з 5 - детальніше -