Укр
Рус
Борщ Перші страви Українська кухня

Борщ "Традиційний"

( 4.9130 4 523 23 оцінки)

2977 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Борщ "Традиційний" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачний традиційний рецепт червоного борщу, він дуже корисний для дієти, оскільки в ньому мало калорій, а також він дуже ситний і ароматний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Борщ "Традиційний"" (на 100 грам)

  • Білки1.5 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи9.2 гр.
  • Калорії66 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У процесі приготування інгредієнтів доведіть до кипіння каструлю з водою. Очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками картоплю. Потім помийте проточною водою і на обробній дошці нашаткуйте тонкою смужкою білокачанну капусту.

Крок - 1
02

Коли вода в каструлі закипить, покладіть в неї нарізану картоплю і добре посоліть воду. Потім засипте в каструлю нашатковану капусту, перемішайте і залиште вміст кипіти близько 20 хвилин.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Помістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Засипте в масло цибулю і обсмажте, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 3
04

Тепер очистіть від шкірки моркву і буряк. Наріжте овочі тонкою смужкою або натріть на самій великій тертці. Надішліть моркву з буряком так само в сковороду до цибулі. Накрийте ємність кришкою і залиште вміст томитися, до розм'якшення овочів.

Крок - 4
05

Потім додайте в сковороду попередньо вимиту і дрібно нарізану селеру, бадилля (цей інгредієнт не обов'язково), заздалегідь вимиті і порізані невеликими кубиками помідори і суміш спецій (кмин, чебрець, коріандр, лавровий лист, томатна паста). Засипте так само в сковорідку попередньо нашатковану петрушку, накрийте ємність кришкою і томіть все ще приблизно 5 хвилин.

Крок - 5
06

Як тільки всі продукти будуть добре прожарені, зніміть сковороду з вогню. Додайте вміст сковороди в каструлю з відвареною картоплею і капустою і дайте всьому разом кипіти протягом 5 хвилин на повільному вогні. Такий «Традиційний» борщ необхідно подавати до столу гарячим, прикрасивши свіжою петрушкою і приправивши домашньою сметаною.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Торт Естерхазі - покроковий рецепт, фото 1 Торт Естерхазі 120 7 3 з 5 - детальніше -
Баклажанові рулетики - покроковий рецепт, фото 1 Баклажанові рулетики 50 2 2 з 5 - детальніше -
Кролик в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Кролик в духовці 120 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Штрудель з вишнею - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з вишнею 50 4 3 з 5 - детальніше -
Яблучно-гарбузовий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Яблучно-гарбузовий пиріг 90 4 4 з 5 - детальніше -
Французький сирний соус - покроковий рецепт, фото 1 Французький сирний соус 20 1 2 з 5 - детальніше -