Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ з куркою в мультиварці

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
65 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Борщ з куркою в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

У вас є мультиварка? Тоді неодмінно приготуйте цю насичену і смачну страву.

Інгредієнти

Куриця0.4 кг.
Картопля4 шт.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Буряк2 шт.
Капуста0.3 кг.
Болгарський перець1 шт.
Часник2 зуб.
Соус томатний200 мл.
Масло рослинне3 ст.л
Кріп1 пуч.
Вода2 л.
Сіль за смаком
сік лимонний1 ст.л
Сало100 г.
Перець чорний мелений за смаком
Сметана150 мл.

Покроковий рецепт

01

Киньте в купіль мультиварки дрібно нарізане сало, покладіть вимиту, оброблену на шматки курку.

Крок - 1
02

Увімкніть режим "Підсмажування" і готуйте протягом 15 хвилин.

Крок - 2
03

Далі помістіть в чашу мультиварки нашаткований соломкою болгарський перець, рублену цибулю, а також потерту моркву, перемішайте і готуйте хвилин 15.

Крок - 3
04

Вимиту, очищену картоплю поріжте брусочками середнього розміру і киньте в мультиварку, долийте окропу, переведіть в позицію "Тушкування", готуйте протягом 40 хвилин.

Крок - 4
05

Розігрійте в сковороді олію, викладіть натертий буряк, збризніть лимонним соком, для збереження яскравого кольору буряка, додайте томатний соус, томіть на слабкому вогні хвилин 5.

Крок - 5
06

Коли борщ провариться хвилин 40, киньте туди посічену капусту, гілочки кропу, заправте пропущеним через прес часником, і готовою піджаркою.

Крок - 6
07

Посоліть, поперчіть. Закрийте кришку мультиварки, в режимі "Тушкування" поставте таймер на 20 хвилин, після чого доводьте страву до готовності в режимі «Підігрів» 20 хвилин.

Крок - 7
08

Подайте готову страву до столу, приправивши сметаною і посипавши кропом.

Крок - 8

Оцінити рецепт