Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ домашній

200 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Борщ домашній - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Хочеться побалувати себе і сім'ю простим, але смачним обідом, приготуйте простий, але густий і запашний борщ за самим звичайним рецептом.

Інгредієнти

Свинина500 г.
Цибуля2 шт.
Морква1 шт.
Буряк1 шт.
Помідор2 шт.
Картопля3 шт.
Капуста300 г.
Часник2 зуб.
Кріп1 пуч.
Сметана2 ст.л
Масло рослинне100 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Петрушка1 пуч.
01

У каструлю помістіть м'ясну кісточку і цибулину цілком, без лушпиння, залийте холодною водою, помістіть на плиту, доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

Головне, після закипання, не забудьте прибрати накип і варіть протягом 3 годин на слабкому вогні, після дістаньте мяско з цибулиною. Цибулю викиньте.

Крок - 2
03

Картоплю нарубайте кубиками, киньте в каструлю з м'ясним бульйоном.

Крок - 3
04

Туди ж киньте частину потертої на крупній тертці морквини і буряка.

Крок - 4
05

У цей час зробіть піджарку. Наріжте цибулю, відправте смажитися в рослинному маслі.

Крок - 5
06

Коли цибуля трохи обсмажиться, додайте на сковорідку залишившуся моркву і буряк, підсмажте.

Крок - 6
07

Тим часом поріжте помідори, викладіть в сковорідку з піджаркою.

Крок - 7
08

Обсмажені до готовності овочі перекладіть в каструлю.

Крок - 8
09

Додайте так само в бульйон нашатковану капусту, трохи поваривши, заправте нарізаним часником і рубаною зеленню петрушки.

Крок - 9
10

Борщ посоліть, приправте перцем, зменшіть потужність вогню, готуйте на слабкому вогні до готовності.

Крок - 10
11

Розлийте в глибокі мисочки, посипте посіченим кропом. Подайте до столу з чорним хлібом.

Крок - 11

Оцінити рецепт