Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Борщ без буряка

55 хвилинпорцій - 5складність - 4 з 5
Борщ без буряка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо ваші діти люблять «червоний суп», пропоную приготувати борщ за цим рецептом.

Інгредієнти

Свинина0.8 кг.
Капуста0.6 кг.
Картопля4 шт.
Огірок солоний2 шт.
Болгарський перець1 шт.
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Часник2 зуб.
Кінза1 пуч.
Паприка1 ст.л
Сіль1 ст.л
Приправи1 ч.л
Лавровий лист3 шт.
Запашний перець5 шт.
Паста томат2 ст.л
01

М'ясо січемо порційними шматочками, складаємо в каструлю з холодною водою і ставимо на плиту. Після закипання бульйону знімаємо піну шумівкою, зменшуємо вогонь і, прикривши кришкою, залишаємо варитися на півтори години.

Крок - 1
02

Промиту капусту шаткуємо, нарізаємо соломкою болгарський перець.

Крок - 2
03

Нарізану дрібними кубиками цибулю підсмажуємо на олії, потім додаємо терту моркву і злегка тушкуємо.

Крок - 3
04

Далі кидаємо перець, тушкуємо хвилин п'ять, додаємо томатну пасту і нарізані солоні огірки.

Крок - 4
05

Нарізану кубиками картоплю кидаємо в бульйон зі звареним м'ясом, трохи варимо і додаємо нашатковану капусту. Після закипання кладемо піджарку, додаємо сіль і проварюємо борщ хвилин 10.

Крок - 5
06

За п'ять хвилин до готовності додаємо дрібно посічену зелень, лавровий лист і запашний перець горошком, даємо ще закипіти, кидаємо рублений часник, засипаємо паприку і приправу і відставляємо борщ настоятися.

Крок - 6
07

Можна подавати його зі сметаною, зеленою цибулею і свіжим салом.

Крок - 7

Оцінити рецепт