Укр
Рус
Болоньєзе Соуси Італійська кухня

Болоньєзе вдома

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

735 - переглядів
85 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Болоньєзе вдома - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Дуже ситний, ароматний соус болоньєзе відмінно доповнить пасту. Багато хто використовує цей соус в приготуванні піци. Приготуйте болоньєзе вдома разом з нашим рецептом, експериментуйте, радуйте рідних і близьких!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Болоньєзе вдома" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи15.3 гр.
  • Калорії191 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку (можна використовувати каструльку або сотейник) на плиту, налийте в неї оливкову олію, покладіть вершкове і добре прогрійте.

Крок - 1
02

Потім засипте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 2
03

Додайте так само очищену від шкірки і нашатковану невеликими квадратами молоду моркву.

Крок - 3
04

Далі додайте в сковороду попередньо вимиту і дрібно нарізану селеру, а так само покладіть подрібнений на невеликі скибочки бекон (зазвичай використовується панчетта). Обсмажуйте все на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 10 хвилин, поки цибуля не стане прозорою, а овочі розмягчаться.

Крок - 4
05

Тепер додайте в сковорідку яловичий фарш і трохи свинячого, рясно посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем, продовжуйте обсмажувати вміст, помішуючи, до зникнення рожевості на м'ясі і розколу всіх його великих шматків.

Крок - 5
06

Далі залийте в сковорідку червоне столове вино (можна використовувати біле), збільшіть вогонь, і варіть вміст, постійно мішаючи, поки спиртне не випарується протягом 2-3 хвилин.

Крок - 6
07

У великому ковші або чашці розведіть томатне пюре (пасту) в курячому бульйоні і додайте утворену суміш в сковорідку до решти інгредієнтів. Зменшіть вогонь до мінімуму, потім накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте близько 1 години. Час від часу перевіряйте, щоб соус не випарувався. Якщо це станеться, додайте невелику кількість бульйону.

Крок - 7
08

Тепер покладіть в сковорідку, заздалегідь відварену пасту, ретельно перемішайте і зніміть ємність з вогню.

Крок - 8
09

Подавайте прекрасний соус болоньєзе приготовлений вдома, полив їм ще рясніше пасту і посипавши попередньо натертим на самій дрібній тертці сиром пармезан (можна використовувати інший твердий сир на свій смак). Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети свинячі 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1 Полунична грядка 25 3 2 з 5 - детальніше -
Террін з м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Террін з м’яса 65 5 3 з 5 - детальніше -
Баурсаки простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -
Бабка - покроковий рецепт, фото 1 Бабка 70 3 3 з 5 - детальніше -