Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Валлійська кухня

Болгарський перець, фарширований м’ясом і рисом

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

536 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Болгарський перець, фарширований м’ясом і рисом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Дізнайтеся, як приготувати болгарський перець, фарширований м'ясом і рисом. Смачний, легкий і насичений рецепт. Ідеально підходить для сімейної вечері або обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Болгарський перець, фарширований м’ясом і рисом" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи7.3 гр.
  • Калорії95 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Надішліть на плиту велику сковороду, налийте в неї рослинне масло і добре прогрійте. На сковороді на середньому вогні обсмажте попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю 4-5 хвилин, постійно помішуючи.

Крок - 1
02

Далі додайте в сковорідку заздалегідь очищений від лушпиння і подрібнений часник і обсмажте до золотистого кольору. Дайте обсмаженим овочам трохи охолонути.

Крок - 2
03

У велику миску надішліть яловичий фарш (можете використовувати будь-який м'ясний фарш), додайте до м'яса попередньо трохи приварений білий рис, раніше обсмажену цибулю з часником.

Крок - 3
04

Далі ретельно вимийте проточною водою і на обробній дошці нашаткуйте дрібно петрушку і кінзу. Надішліть подрібнену зелень так само в миску до м'ясного фаршу. Далі додайте в миску подрібнені томати (до пасти або пюре), засипте сіль, чорний мелений перець, сушений кмин і орегано. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Відставте на час в сторону.

Крок - 4
05

Зріжте з заздалегідь вимитого болгарського перцю верхівку і видаліть акуратно насіння. Злегка наповніть перець раніше підготовленою м'ясною сумішшю, заповніть тільки ¾ овоча, залишивши місце для розширення начинки.

Крок - 5
06

Далі займіться приготуванням соусу: у великому жароміцному посуді нагрійте оливкову чи рослинну олію, засипте в неї заздалегідь очищену і дрібно нашатковану цибулю і обсмажте її, помішуючи, близько 4-5 хвилин.

Крок - 6
07

Далі додайте в сковороду томатний соус, томатну пасту, засипте приправи (чорний мелений перець, орегано) і залийте воду. Перемішайте і протоміть вміст кілька хвилин.

Крок - 7
08

Викладіть фаршировані перці в сковороду з соусом, налийте 2-3 столових ложки соусу на кожен фарширований перець. Накрийте верхівками перці і закрийте сковороду кришкою. Доведіть болгарський перець, фарширований м'ясом і рисом до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте приблизно 1 годину. Кожні 15-20 хвилин поливайте перець 1-2 столовими ложками соусу.

Крок - 8
09

Розігрійте духовку до 200 градусів. Надішліть сковорідку з перцями в духовку і випікайте без кришки приблизно 15-20 хвилин. Цей етап необов'язковий. Ви можете подавати перець, не запікаючи його.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

?>