Укр
Рус
Бограч Перші страви Українська кухня

Бограч в мультиварці

( 4.9000 4 510 10 оцінок)
1312 - переглядів
75 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Бограч в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бограч є національною першою стравою угорської кухні. Основною відмінністю цього прекрасного супу вважається вживання в його приготуванні чималої кількості спецій (гострих, в тому числі). Багато хто називають Бограч гуляшем, так як в його склад входить в обов'язковому порядку м'ясо. Ми хочемо представити один з наших варіантів приготування бограчу в мультиварці.

Інгредієнти

  • Свинина 1 кг.
  • Болгарський перець 3 шт.
  • Селера 3 шт.
  • Перець червоний чілі 1 шт.
  • Перець червоний мелений 1 ч.л
  • Паста томат 3 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Трави прованські 40 г.
  • Вода 1 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Звільніть від хвостика і непотрібних нутрощів, а потім ретельно промийте болгарський перець. Далі викладіть овоч на обробну дошку і наріжте тонкою соломкою.

Крок - 1
02

Тепер на кухонну дошку укладіть, заздалегідь вимиту і просушену свинину (краще вибрати лопатку), добре присоліть її з обох сторін і приперіть чорним меленим перцем. Залиште на деякий час краще просочитися.

Крок - 2
03

Потім помістіть неглибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і гарненько прогрійте. Покладіть приправлений шматок м'яса в гаряче масло і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення хрусткої золотої кірки на м'ясі.

Крок - 3
04

Далі укладіть просмажену свинину в чашу мультиварки і присипте, попередньо очищеним від лушпиння, і нашаткованою тонкими півкільцями ріпчастою цибулею.

Крок - 4
05

Потім додайте в чашу мультиварки раніше нарізаний болгарський перець. Далі гарненько помийте під проточною водою селеру, наріжте її тонкими кільцями і відправте теж в чашу до решти продуктів.

Крок - 5
06

Тепер покладіть в мультиварку, попередньо вимитий і нарізаний тонкими кільцями (можна навіть з насінням) червоний перець чилі. Залийте в чашу томатну пасту (можна використовувати густий томатний соус або навіть аджику) і трохи води.

Крок - 6
07

Далі приправте вміст мультиварки меленим червоним перцем, посоліть і приперчіть чорним меленим перцем, покладіть пучок прованських трав і накрийте ємність кришкою. Потім встановіть на кухонній техніці необхідний режим «Тушкування» з певним часом (близько години) і залиште страву готуватися.

Крок - 7
08

Після закінчення зазначеного часу відкрийте кришку мультиварки і за допомогою двох вилок розберіть, добре протушковане м'ясо, на тонкі волокна. Змішавши при цьому добре вміст чаші.

Крок - 8
09

Далі розлийте готовий бограч, приготовлений в мультиварці по глибоким супницям, приправте дрібно нашаткованою зеленню петрушки і подавайте до столу зі свіжим багетом або хлібом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Клубника замороженная - покроковий рецепт, фото 1 Клубника замороженная 25 1 1 з 5 - детальніше -
Итальянская нуга - покроковий рецепт, фото 1 Итальянская нуга 50 4 3 з 5 - детальніше -
Настоящий зефир - покроковий рецепт, фото 1 Настоящий зефир 55 3 3 з 5 - детальніше -
Лечо - покроковий рецепт, фото 1 Лечо 40 5 3 з 5 - детальніше -