Укр
Рус
Бобові Другі страви Італійська кухня

Боби в соусі

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

633 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Боби в соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

З найсмачніших овочевих страв літа ми представляємо вам страву з стрічкових бобів. Оливкова олія зі свіжими бобами має епічну репутацію завдяки своїм унікальним смакам. Якщо ви віддаєте перевагу легким та поживним рецептам, рекомендуємо вам спробувати боби в соусі. Ви можете приготувати їх за короткий час з декількох інгредієнтів і легко подати для своїх гостей або вашої родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Боби в соусі" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи7.3 гр.
  • Калорії81 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, звільніть від лушпиння і наріжте невеликими квадратами ріпчасту цибулю. Надішліть глибокий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне або оливкове масло і добре розігрійте. (Якщо ви хочете приготувати боби з м'ясом, ви можете готувати нарізані його шматочки в порожній каструлі, підсмажити його, поки не вбере воду, а потім додати масло і цибулю). Отже, засипте в гаряче масло нашатковану цибулю і обсмажуйте, постійно помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 1
02

Додайте в сотейник до цибулі заздалегідь вимиті стручкові боби, нарізані на 2 або 3 частини, обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, кілька хвилин і дайте бобам стекти. Під час приготування бобів ви також можете розрізати їх по довжині. Накрийте сотейник з вмістом кришкою, і томіть на середньому вогні ще кілька хвилин.

Крок - 2
03

Продовжуйте обсмажувати стручкові боби з цибулею, додаючи в сотейник заздалегідь вимиті і дрібно нарізані очищені від шкірки помідори і томатну пасту (можна використовувати так само томатний соус). М'ясисті і великі помідори дуже добре підходять до цієї страви, ви можете збільшити рівень помідорів, зменшивши кількість томатної пасти.

Крок - 3
04

Потім додайте в сотейник, наливаючи поступово, гарячу воду. Відразу засипте сіль, чорний мелений перець і спеції (при бажанні можна використовувати спеції на свій смак), ретельно перемішайте все і залиште готуватися вміст. Готуйте на повільному вогні з закритою кришкою, поки боби не стануть м'якими. Потім перекладіть готові боби в соусі на красиве блюдо і подавайте до столу. Можна цю страву використовувати навіть в якості святкової.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Картопляна запіканка з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляна запіканка з овочами 80 6 3 з 5 - детальніше -
Спагетті з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Спагетті з курячою грудкою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Салат царський з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат царський з креветками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Чізбургер по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Чізбургер по-домашньому 45 3 2 з 5 - детальніше -