Укр
Рус
Локшина Другі страви Японська кухня

Бобова локшина

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

1217 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бобова локшина - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бобова локшина - корейська страва у вигляді пшеничної локшини під густим соусом з чорних бобів. Страва називається «чаджанмьон» і є в Кореї однією з найулюбленіших і «дорамних». Зазвичай саме її замовляють герої дорам в ресторанах. Пропонуємо класичний корейський рецепт приготування чорної локшини чаджанмьон - зі свининою і овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бобова локшина" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири5.6 гр.
  • Вуглеводи18.2 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Надішліть в сковороду пасту чаджян, влийте рослинне масло, включіть вогонь і, помішуючи, смажте до появи апетитного запаху.

Крок - 1
02

Потім злийте масло і перекладіть підсмажену пасту чаджян в окрему миску. Масло збережіть. Ріпчасту цибулю і білу частину порею дрібно поріжте ножем.

Крок - 2
03

Картоплю очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками. Капусту поріжте крупною соломкою.

Крок - 3
04

Поверніть на сковороду злите рослинне масло і підсмажте на ньому подрібнену цибулю-порей.

Крок - 4
05

Свинину вимийте, просушіть і наріжте шматочками на один укус. Додайте м'ясо на сковороду з цибулею. Помішуючи, смажте, поки свинина не посвітлішає.

Крок - 5
06

Всипте нарізані ріпчасту цибулю, картоплю і капусту. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

Додайте підсмажену пасту чаджян і ретельно вимішайте вміст сковороди.

Крок - 7
08

Всипте в загальну масу цукор, влийте воду і, помішуючи, доведіть суміш до кипіння.

Крок - 8
09

Розведіть у воді крохмаль і влийте в страву, щоб згустити соус.

Крок - 9
10

Локшину відваріть відповідно до інструкції на упаковці, промийте холодною водою і дайте стекти. Якщо у вас немає корейської локшини для чаджянмьон, візьміть звичайні спагетті.

Крок - 10
11

Надішліть варену локшину в глибоку тарілку і викладіть зверху чорний бобовий соус зі свининою і овочами. Прикрасьте страву нарізаним тонкою соломкою свіжим огірком. Перед вживанням обов'язково перемішайте вміст тарілки, щоб локшина теж забарвилася в чорний колір.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Голубці з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з курячого фаршу 85 6 3 з 5 - детальніше -
Італійська нуга - покроковий рецепт, фото 1 Італійська нуга 50 4 3 з 5 - детальніше -
Смачний борщ з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Смачний борщ з куркою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Гострий томатний суп - покроковий рецепт, фото 1 Гострий томатний суп 40 3 3 з 5 - детальніше -