Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Биточки зі свинини

( 4.9048 4 521 21 оцінка)
1967 - переглядів
45 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Биточки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Думаю, зі мною погодиться кожен, не може бути м'ясо не смачним, особливо свинина. Інша справа, як кому більше подобається - варене, смажене, запечене. Страв з свинячого м'яса предостатньо, але ще в 18 столітті французи придумали особливе - биточки. Природно, що спочатку, ймовірно це було просто відбите м'ясо без кісточки. На сьогоднішній день на ряду з багатьма європейськими кулінарними винаходами стоїть биток з свинини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Биточки зі свинини" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири21.4 гр.
  • Вуглеводи13.1 гр.
  • Калорії305 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цей рецепт неймовірно легкий і неймовірно смачний, а для готування знадобиться мінімум часу, так що, не замислюючись, приступимо. Щоб м'ясо зберегло свій дивовижний смак, спецій і прянощів використовувати будемо небагато, адже хороша свинина і без того має дуже вишуканий смак. Отже, займемося підготовкою м'яса. Хороший шматок свинини, краще корейки, та ще й свіжої, а не замороженої, добре вимиваємо, умочуємо паперовим рушником і видаляємо зайвий жир, при необхідності.

Крок - 1
02

Після цього нарізаємо порційними шматками. Потім викладаємо м'ясо на обробну дошку для того, щоб відбити. Для цього краще його накрити харчовою плівкою, щоб не летіли по кухні бризки, і відбити кухонним молотком. Занадто відбивати не потрібно, щоб не перетворити м'ясо у фарш.

Крок - 2
03

У глибоку посудину всиплемо трохи просіяного борошна, посипаємо сіллю і трохи перчимо. Як ми вже говорили, крім цих спецій більше нічого не використовуємо. Відбиті шматочки свинини умочуємо з обох сторін в борошні.

Крок - 3
04

На плиту ставимо сковорідку і кидаємо вершкове масло. Коли масло розтопиться, викладаємо запаніруване в борошні м'ясо на сковороду і починаємо підготовку.

Крок - 4
05

Обсмажуємо биточки на середньому вогні з обох сторін до коричневого кольору. Після цього перекладаємо їх на тарілку.

Крок - 5
06

У сковорідку з рештою від смаження м'яса маслом, додаємо рідкий мед, добре перемішуємо і зменшуємо вогонь, щоб вміст сковорідки не горів.

Крок - 6
07

Потім в медову суміш кидаємо подрібнені зубчики горіхів. Постійно помішуючи суміш в сковорідці, трохи обсмажуємо, до того моменту, поки мед трохи загусне і по консистенції нагадуватиме соус.

Крок - 7
08

Готові битки зі свинини викладаємо на тарілку і поливаємо горіхово-медовим соусом. Спробуйте подавати нашу страву з пюре з солодкої картоплі і зеленої квасолі. Повірте, це м'ясо гарантовано буде улюбленим у вашій родині.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп - пюре з кукурудзи - покроковий рецепт, фото 1 Суп - пюре з кукурудзи 40 6 3 з 5 - детальніше -
Манти з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Манти з яловичиною 80 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вегетаріанське рагу - покроковий рецепт, фото 1 Вегетаріанське рагу 60 5 4 з 5 - детальніше -
Шашлик на мангалі - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик на мангалі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Безе на паличці - покроковий рецепт, фото 1 Безе на паличці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця рецепт по дсту - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця рецепт по дсту 40 1 2 з 5 - детальніше -