Укр
Рус
thermomix thermomix
Биточки Другі страви Російська кухня

Биточки з вівсяних пластівців з тунцем

35 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Биточки з вівсяних пластівців з тунцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Дієтичний рецепт биточків з вівсяних пластівців з тунцем для тих, хто постійно контролює свою вагу. Думаю, ви й уявити не могли, що вівсянка може так поєднуватися з тунцем. Але це дійсно ситно і дуже корисно!

Інгредієнти

  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Перець червоний чілі 1 щіп.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Зелена цибуля 1/2 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля 1 щіп.
  • Яйце 1 шт.
  • Вівсяні пластівці 90 г.
  • Тунець 300 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    В першу чергу викладіть з банки щойно відкритий консервований тунець в дрібне сито і видаліть зайву рідину (масло). Потім вилкою розімніть рибу, перетворивши в однорідну пюреобразную масу, і викладіть в глибоку миску.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці дрібно наріжте. Потім відправте подрібнену цибулю в миску до тунця. Сюди ж видавіть через чеснокодавку заздалегідь очищений від лушпиння часник.

    Крок - 2
  3. 03

    Тепер помийте під проточною водою зелена цибуля, викладіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа дрібно наріжте. Потім помийте зелень петрушки теж дрібно наріжте. Відправте нарізану зелень в миску до решти інгредієнтів.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім в чашу кухонного комбайна засипте вівсяні пластівці (відварювати їх необхідності немає) і подрібніть до стану сухого порошку.

    Крок - 4
  5. 05

    Утворену вівсяну суміш засипте в миску до всіх інгредієнтів, рясно все посоліть і приперчіть подрібненим червоним перцем чилі.

    Крок - 5
  6. 06

    Потім в невелику миску по черзі розбийте курячі яйця і виделкою збовтайте до однорідної рідкої суміші. Потім залийте яєчну суміш в миску до всіх продуктів і кухонною лопаткою ретельно змішайте все до утворення однорідної маси густої консистенції.

    Крок - 6
  7. 07

    Тепер помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Трохи змоченими руками наберіть утворилася суміш і сформуйте невеликого розміру кульки. Потім викладіть їх в розігріте масло і починайте смажити.

    Крок - 7
  8. 08

    Обсмажуйте кульки, трохи приплюснув їх за допомогою лопатки або кухонної вилки, приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до утворення золотистої хрусткої скоринки.

    Крок - 8
  9. 09

    Потім викладіть обсмажені битки з вівсяних пластівців з тунцем на блюдо і подавайте гарячими з салатом зі свіжих овочів або з улюбленим соусом.

    Крок - 9

Оцінити рецепт