Дієтичний рецепт биточків з вівсяних пластівців з тунцем для тих, хто постійно контролює свою вагу. Думаю, ви й уявити не могли, що вівсянка може так поєднуватися з тунцем. Але це дійсно ситно і дуже корисно!
В першу чергу викладіть з банки щойно відкритий консервований тунець в дрібне сито і видаліть зайву рідину (масло). Потім вилкою розімніть рибу, перетворивши в однорідну пюреобразную масу, і викладіть в глибоку миску.
Далі очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці дрібно наріжте. Потім відправте подрібнену цибулю в миску до тунця. Сюди ж видавіть через чеснокодавку заздалегідь очищений від лушпиння часник.
Тепер помийте під проточною водою зелена цибуля, викладіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа дрібно наріжте. Потім помийте зелень петрушки теж дрібно наріжте. Відправте нарізану зелень в миску до решти інгредієнтів.
Потім в чашу кухонного комбайна засипте вівсяні пластівці (відварювати їх необхідності немає) і подрібніть до стану сухого порошку.
Утворену вівсяну суміш засипте в миску до всіх інгредієнтів, рясно все посоліть і приперчіть подрібненим червоним перцем чилі.
Потім в невелику миску по черзі розбийте курячі яйця і виделкою збовтайте до однорідної рідкої суміші. Потім залийте яєчну суміш в миску до всіх продуктів і кухонною лопаткою ретельно змішайте все до утворення однорідної маси густої консистенції.
Тепер помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Трохи змоченими руками наберіть утворилася суміш і сформуйте невеликого розміру кульки. Потім викладіть їх в розігріте масло і починайте смажити.
Обсмажуйте кульки, трохи приплюснув їх за допомогою лопатки або кухонної вилки, приблизно по 3 хвилини з кожного боку, до утворення золотистої хрусткої скоринки.
Потім викладіть обсмажені битки з вівсяних пластівців з тунцем на блюдо і подавайте гарячими з салатом зі свіжих овочів або з улюбленим соусом.
Випадкові рецепти