Укр
Рус
Биточки Другі страви Російська кухня

Биточки з індички

( 5.0000 5 59 9 оцінок)
1745 - переглядів
50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Биточки з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо прекрасний рецепт биточків. Найсмачніші, як правило, битки зі свинини, але якщо скористаєтеся пташиним м'ясом, вийде напевно непогано. Биточки з індички вважаються дієтичнішими від свинячих, і на порядок ніжнішими, ніж битки з яловичини. Але приготування практично нічим не відрізняється. Основне, вибрати свіже м'ясо. Тоді страва буде обов'язково приготована правильно. Найоптимальнішим гарніром до індички вважається картопля пюре, а в якості овочевої складової до битків подають овочі або листя салату.

Інгредієнти

  • Кукурудза консервована 2 ст.л
  • Салат 4 шт.
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Панірувальні сухарі 1 скл.
  • Вино біле сухе 1/2 скл.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цедра 1/2 ч.л
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Яйце 1 шт.
  • Пармезан 100 г.
  • Індичка 600 г.
  • Цукіні 2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, приступимо до приготування наших биточків. Щоб м'ясо було соковитіше і ніжніше, додамо до нього цукіні. Для початку, візьмемо молоді цукіні, і натираємо їх на крупну тертку.

Крок - 1
02

Руками віджимаємо непотрібний нам сік, а м'якоть викладаємо в миску. До віджатих цукіні додаємо заздалегідь перекручене на м'ясорубці філе індички, можна також використовувати вже готовий придбаний фарш.

Крок - 2
03

Щоб надати особливого шарму та пікантності нашим биточки, до фаршу додаємо тертий на дрібну тертку сир гран падано. Якщо у вас немає такої можливості, не турбуйтеся, можна з легкістю замінити його пармезаном він схожий за смаком.

Крок - 3
04

До фаршу додаємо куряче яйце і попередньо вимиту і обсушену, а потім дрібно нарізану зелень петрушки.

Крок - 4
05

Беремо лимон і акуратно дрібної теркою знімаємо з нього цедру. Додаємо до нашого фаршу. Туди ж додаємо сіль і мелений чорний перець, якщо ви любите спеції можете додати свої улюблені за смаком.

Крок - 5
06

Доливаємо до фаршу біле сухе вино і ретельно вимішуємо суміш руками. Туди ж насипаємо панірувальні сухарі з білого хліба.

Крок - 6
07

Все ще раз добре вимішуємо, щоб всі інгредієнти просочилися, і формуємо кульки середніх розмірів. Руки попередньо краще змочити водою, щоб фарш не прилипав.

Крок - 7
08

Наші м'ясні кульки умочуємо в паніровці з решти мелених сухарів і приплюскуємо з двох сторін, формуючи битки.

Крок - 8
09

Викладаємо підготовлені битки на деко, попередньо вимощений пергаментним папером, і поливаємо зверху оливковою олією. У попередньо розігріту до 180 градусів духовку ставимо наші биточки і випікаємо десь 25- 30 хвилин.

Крок - 9
10

Вуа-ля, наша страва готова! Викладаємо готові биточки з індички на тарілку і прикрашаємо гарніром з міксу салатів з консервованою кукурудзою. Смачного! Ця страва прикрасить ваш день і нею можна здивувати навіть гостей.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Простой рецепт маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Простой рецепт маршмеллоу 50 4 3 з 5 - детальніше -
Японский бисквит Кастелла - покроковий рецепт, фото 1 Японский бисквит Кастелла 65 2 3 з 5 - детальніше -
Мексиканский буррито - покроковий рецепт, фото 1 Мексиканский буррито 35 2 2 з 5 - детальніше -