Укр
Рус
Торти Випічка Англійська кухня

Бісквітний торт Єлизавета

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

836 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Бісквітний торт Єлизавета - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачний і ароматний ягідний торт з вершковим кремом стане прикрасою святкового чаювання. Рецепт приготування нескладний, а результат сподобається найвибагливішим ласунам. Ягоди можна замінити будь-якими дрібно нарізаними фруктами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітний торт Єлизавета" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи36.3 гр.
  • Калорії281 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У сотейник викладіть вершкове масло і додайте молоко. Нагрівайте суміш на слабкому вогні, поки масло не розтане. Яйця ретельно вимийте під проточною водою і покладіть в глибоку миску. Залийте теплою водою і дайте постояти кілька хвилин.

Крок - 1
02

Вбийте теплі яйця в чашу міксера. Додайте цукор і ванільний екстракт і міксуйте на високій швидкості протягом 5 хвилин. Суміш повинна збільшитися в обсязі і загуснути.

Крок - 2
03

Борошно, розпушувач і сіль просійте через дрібнопористе сито. Всипте масу в чашу зі збитими яйцями. Перемішайте суміш до однорідного стану на низькій швидкості.

Крок - 3
04

Половину перелийте в чисту і суху миску. Сюди ж влийте, постійно помішуючи, гарячу яєчно-молочну масу. Швидко переміксуйте до однорідності і відправте в чашу з залишеним кремом. Ретельно перемішайте до однорідного стану.

Крок - 4
05

Приготуйте роз'ємні форми для випікання діаметром 23 см. Змастіть стінки невеликою кількістю вершкового масла. Притрусіть невеликою кількістю борошна і струсіть надлишки. Застеліть дно пергаментним папером. Заповніть форми тістом на чверть і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Випікайте протягом 30 хвилин.

Крок - 5
06

Поки тісто в духовці, займіться приготуванням крему. Влийте в чашу міксера вершки і збийте до загустіння. Додайте цукрову пудру, сухе знежирене молоко. Збивайте протягом 5 хвилин до стійких піків. За хвилину до готовності крему, влийте ванільний екстракт.

Крок - 6
07

Ягоди вибирайте на свій смак. Можна використовувати малину, полуницю, ожину та інші. Ретельно вимийте їх під проточною водою і дайте обсохнути. Великі ягоди розріжте.

Крок - 7
08

Збирайте торт на підставці або блюді. Покладіть перший корж і змастіть його збитими вершками. Наступним шаром розподіліть ягоди і накрийте другим коржем.

Крок - 8
09

Верхівку покрийте вершковим кремом і прикрасьте ягодами. Смачний і ароматний десерт готовий. Приємного чаювання!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини 75 6 3 з 5 - детальніше -
Плов з качки - покроковий рецепт, фото 1 Плов з качки 115 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопляна запіканка з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляна запіканка з овочами 80 6 3 з 5 - детальніше -
Паста з шинкою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Паста з шинкою і грибами 45 4 3 з 5 - детальніше -