Укр
Рус
thermomix thermomix
Тістечка Десерти Німецька кухня

Бісквітні кошики (універсальні)

682 - переглядів
60 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Бісквітні кошики (універсальні) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: Формочка

опис

Страву відносно легко приготувати і ці кошики можуть використовуватися в багатьох солодких заявах. Запечені бісквітні кошики можна зберігати протягом декількох днів при кімнатній температурі.

Інгредієнти

  • Вершкове масло 110 г.
  • Цукор 60 г.
  • Яйце 30 г.
  • Сіль за смаком
  • Борошно 150 г.
  • Мигдаль 5 г.
  • Шоколад темний 140 г.
  • Вершки 20 % 140 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Збийте за допомогою міксера холодне вершкове масло, поки воно не стане м'яким. Додайте до нього цукор, збивайте, поки не утвориться однорідна густа маса.

    Крок - 1
  2. 02

    Додайте в миску куряче яйце в 2 етапи (або в 3-4, якщо ви робите велику порцію тіста), збиваючи між кожним додаванням до повного змішування інгредієнтів.

    Крок - 2
  3. 03

    Додайте в миску просіяне борошно і мигдаль, ретельно перемішайте, потім перекиньте утворену суміш на робочу поверхню (ідеально підходить прохолодна робоча поверхня - якщо не мармур або граніт, то перед початком роботи можна покласти кілька холодних предметів з морозильника на робочу поверхню на 20 хвилин) і вимісіть, до густого стану.

    Крок - 3
  4. 04

    Як тільки тісто буде вимішене (хоча може все ще буде трохи розсипчастим), сформуйте його у формі кола, а потім за допомогою качалки розкачайте в тонкий корж.

    Крок - 4
  5. 05

    Покладіть утворений корж на пергаментний папір, накрийте другим шматком паперу і розкачайте до товщини приблизно 3 мм. Також намагайтеся стежити за тим, щоб папір не згинався при розкачуванні - якщо це так, підійміть її і покладіть назад, спробуйте розкачати складку, яка могла утворитися в тісті.

    Крок - 5
  6. 06

    Використовуючи лінійку і гострий ніж, зробіть позначки на тісті, щоб в подальшому нарізати певні смужки. У підсумку повинні вийти смужки з тіста, кожна з яких вимірюється: висота 2 см - може бути зменшена або збільшена залежно від бажаної висоти кошика, довжина 17 см - зменшіть або збільште трохи, якщо ваші форми для кексів менше або більше.

    Крок - 6
  7. 07

    Також повинні вийти круглі диски, кожен з яких має діаметр приблизно 6 см (трохи зменшіть або збільште розмір, якщо ваші форми для кексів менше або більше в діаметрі).

    Крок - 7
  8. 08

    Далі змастіть формочки для кексів розтопленим вершковим маслом, потім помістіть смуги з тіста навколо кордону форми, скріпіть по шву, потім покладіть круглі диски на дно. Злегка створіть проколи вилкою.

    Крок - 8
  9. 09

    Заповніть кожну клітинку форми з тістом харчовою плівкою і висушеним рисом (для вантажу). Попередньо нагрійте духовку до температури 160 градусів. Надішліть форму з майбутніми кошиками в духовку і випікайте протягом 15 хвилин.

    Крок - 9
  10. 10

    Витягніть форму з духовки, потім збільште температуру до 170 градусів. Видаліть рис і плівку, перенесіть кожен утворений кошик на деко, а потім поставте в духовку і запікайте протягом 3-5 хвилин або до тих пір, поки кожна не стане золотистого відтінку. Перенесіть запечені кошики на решітку для охолодження (приблизно на 10 хвилин), потім вирівняйте краї.

    Крок - 10
  11. 11

    Щоб приготувати шоколадний ганаш для майбутньої страви, повільно розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі, перевіряючи і перемішуючи кожні 20 секунд, потім відставте на час в сторону.

    Крок - 11
  12. 12

    Доведіть вершки до стадії безпосередньо перед тим, як вони закиплять, потім порційно вилийте їх в раніше підготовлений шоколад, добре перемішуючи лопаткою між додатками. Далі розтопіть вершкове масло і, як тільки воно стане повністю гладким, влийте його в шоколадно-вершкову суміш.

    Крок - 12
  13. 13

    Залийте приготований ганош в раніше підготовлені бісквітні кошики, охолодіть в холодильнику і насолоджуйтеся прекрасною випічкою.

    Крок - 13

Оцінити рецепт