Поєднання сирного крему з фруктами та ще на додачу з ніжним бісквітом - що ще смачніше можна придумати для торта. Адже це не просто смачно і апетитно, але ще і яскраво, святково, ошатно. До того ж, готувати такі ласощі дуже просто і легко. Тому якщо вам необхідно спекти до свята смачний десерт, можу запропонувати приголомшливий і зовсім нескладний варіант, як приготувати бісквітний торт з сирним кремом з фруктами. Хоча рецептів сирників чимало, думаю, що цей варіант вам сподобається, так як він просто тане в роті, тому настійно рекомендую зупинити свій вибір на цьому варіанті.
Поєднання шоколаду і полуниці - це просто божественно. Багатшого смаку не варто й вигадувати. В першу чергу потрібно приготувати шоколадний бісквіт, до речі, це можна зробити заздалегідь (скориставшись рецептом з нашого сайту), тоді це трохи полегшить процес приготування десерту. Необхідно вилити тісто для бісквіта в круглу форму і випікати протягом 40-45 хвилин, в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів. Готовий пиріг повністю охолодити, потім вирівняти верх і розділити шар навпіл.
Тепер один корж викласти в роз'ємну високу форму і нанести зверху шар полуничного варення. Після цього вставити всередину форми силіконове коло, щоб тримати форму майбутнього торта.
Великі ягоди полуниці розрізати уздовж навпіл, і ці половинки викласти по периметру форми відкритою стороною назовні. Ну, а тепер можна приступати до приготування чізкейку без випічки.
Для цього помістіть у велику глибоку ємність розм'якшений вершковий сир, сир рікотта, згущене молоко з цукром та ванільною есенцією.
Збивати міксером на високій швидкості протягом 3-4 хвилин, часто зіскрібаючи з боків чаші, поки суміш не стане кремообразною і без грудок. Додайте кондитерський цукор і густі вершки. Змішувати на низькій швидкості протягом хвилини, потім збільшити швидкість і збивати, поки суміш не стане пухнастою, близько 2 хвилин на високій швидкості.
Потім з'єднати желатин з водою в невеликій мисці і добре перемішати. Розчинити желатин в мікрохвильовці протягом 45 секунд, періодично помішуючи.
Потім желатин додати в тісто для чізкейку і відразу ж збити на високій швидкості. Після цього в ємність з тістом додати нарізану кубиками полуницю і добре перемішати все в однорідну масу.
Потім вилити цю масу в форму з тортом, вирівняти верх чізкейку, потім помістіть другий шар шоколадного бісквіта зверху. Притиснути їх злегка разом. Охолодити торт не менше 6 годин або залишити в холодильнику на ніч.
Перед тим, як подавати десерт до столу, потрібно підготувати крем. Для цього у велику миску викласти охолоджені вершки, цукор і ваніль, збити на високій швидкості від 4 до 5 хвилин, поки не утворяться жорсткі піки.
Далі крем помістити в кондитерський мішок з декоративним наконечником і прикрасити ним наш торт. Між піками з крему викласти часточки свіжої полуниці і бісквітний торт з сирним кремом з фруктами вже готовий прикрасити ваш святковий стіл.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти