Укр
Рус
Торти Випічка Канадська кухня

Бісквітний торт з ківі

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

543 - переглядів
70 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Бісквітний торт з ківі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Легкий і неповторний десертний торт з начинкою з заварного крему домашнього приготування, глазур'ю з вершкового сиру і ніжного шоколаду, а також фруктів! Цей бісквітний торт з ківі відмінно підходить на свята і цілий рік.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітний торт з ківі" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи19.8 гр.
  • Калорії227 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте бісквіт; це також можна зробити за день вперед. Вирівняйте деко розміром 12x17 сантиметрів пергаментним папером; не змащуючи боки. Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть яйця, цукор і ваніль в чашу міксера і збивайте на високій швидкості протягом 7-8 хвилин, поки яйця не стануть об'ємними, густими і блідими.

Крок - 1
02

Змішайте борошно і розпушувач, потім просійте сухі інгредієнти в яйця невеликими порціями, акуратно, але ретельно складаючи після кожного додавання. Вилийте тісто в підготовлену форму і запікайте в розігрітій духовці 18-20 хвилин, поки торт не стане золотисто-коричневим. Вийміть пиріг з духовки і повністю остудіть на решітці. Після охолодження зніміть торт з форми і видаліть пергаментний папір.

Крок - 2
03

Візьміть кондитерську кисть, щоб рясно просочити бісквіт персиковим соком / вином, потім наріжте невеликими квадратиками зубчастим ножем.

Крок - 3
04

Далі приготуйте заварний крем. У мисці середнього розміру інтенсивно збивайте яєчні жовтки і цукор протягом 3-4 хвилин, поки суміш не стане густою, блідою і стрічками не зникне з вінчика; відставте в сторону.

Крок - 4
05

В окрему каструлю для соусу влийте молоко і додайте кукурудзяний крохмаль. Готуйте молоко на середньому вогні, поки воно не стане гарячим, але не закипить. Вмішайте гаряче молоко в яєчні жовтки, додаючи потроху і збиваючи після кожного додавання. Вилийте отриману суміш назад в каструлю для соусу і готуйте на середньому вогні, постійно помішуючи гумовою лопаткою, протягом 4-5 хвилин, поки заварний крем не загусне і не прийме форму.

Крок - 5
06

Зніміть заварний крем з вогню і додайте в нього масло і ваніль. Збийте заварний крем, поки масло повністю не розтане, потім накрийте пластиком і поставте в холодильник до повного охолодження.

Крок - 6
07

Далі приготуємо глазур з вершкового сиру. Вилийте охолоджені жирні вершки в чашу міксера і додайте цукор і ваніль. Збивайте вершки на середній або високій швидкості протягом 3-4 хвилин, поки не сформуються щільні піки. В окремій мисці змішайте розм'якшений вершковий сир і масло протягом декількох хвилин до однорідної маси. Додайте розтоплений білий шоколад і ще раз перемішайте кілька хвилин до однорідної маси.

Крок - 7
08

Додайте суміш вершкового сиру до збитих вершків і знову збивайте на високій швидкості близько 1 хвилини, поки не сформуються щільні піки.

Крок - 8
09

Підготуйте велику миску для торта діаметром приблизно від 15-20 сантиметрів. Вистеліть внутрішню частину миски поліетиленовою плівкою, залишивши близько 3 сантиметрів з боків. Спочатку розкладіть фрукти (ківі і полуницю) на дні і з боків миски.

Крок - 9
10

Потім рясно намажте фрукти вершковим сиром і закріпіть їх на місці. Потім додайте шар бісквітного торта, намажте його великою кількістю заварного крему і додайте ще один шар фруктів. Повторюйте цей процес, поки миска  не наповниться. Завершіть верх глазур'ю з вершкового сиру.

Крок - 10
11

Покладіть додаткову плівку на торт, запечатав його в мисці. При необхідності додайте додатковий пластик. Охолодіть торт мінімум 4 години або залиште його на ніч. Коли будете готові до подачі, переверніть підставку для торта над мискою, потім переверніть лицьовою стороною вгору. Обережно підніміть миску, потім зніміть пластик. Використовуйте зубчастий ніж, щоб розрізати і подати бісквітний торт з ківі.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Підлива з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Підлива з грибами 25 5 2 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем на сковороді 45 4 2 з 5 - детальніше -
Окрошка на айрані - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на айрані 35 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бульйон з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон з яйцем 75 6 2 з 5 - детальніше -
Халва з волоських горіхів - покроковий рецепт, фото 1 Халва з волоських горіхів 50 4 3 з 5 - детальніше -
Коржі на воді - покроковий рецепт, фото 1 Коржі на воді 50 2 3 з 5 - детальніше -
Мус молочний - покроковий рецепт, фото 1 Мус молочний 45 2 3 з 5 - детальніше -
?>