Легкий і неповторний десертний торт з начинкою з заварного крему домашнього приготування, глазур'ю з вершкового сиру і ніжного шоколаду, а також фруктів! Цей бісквітний торт з ківі відмінно підходить на свята і цілий рік.
Спочатку приготуйте бісквіт; це також можна зробити за день вперед. Вирівняйте деко розміром 12x17 сантиметрів пергаментним папером; не змащуючи боки. Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть яйця, цукор і ваніль в чашу міксера і збивайте на високій швидкості протягом 7-8 хвилин, поки яйця не стануть об'ємними, густими і блідими.
Змішайте борошно і розпушувач, потім просійте сухі інгредієнти в яйця невеликими порціями, акуратно, але ретельно складаючи після кожного додавання. Вилийте тісто в підготовлену форму і запікайте в розігрітій духовці 18-20 хвилин, поки торт не стане золотисто-коричневим. Вийміть пиріг з духовки і повністю остудіть на решітці. Після охолодження зніміть торт з форми і видаліть пергаментний папір.
Візьміть кондитерську кисть, щоб рясно просочити бісквіт персиковим соком / вином, потім наріжте невеликими квадратиками зубчастим ножем.
Далі приготуйте заварний крем. У мисці середнього розміру інтенсивно збивайте яєчні жовтки і цукор протягом 3-4 хвилин, поки суміш не стане густою, блідою і стрічками не зникне з вінчика; відставте в сторону.
В окрему каструлю для соусу влийте молоко і додайте кукурудзяний крохмаль. Готуйте молоко на середньому вогні, поки воно не стане гарячим, але не закипить. Вмішайте гаряче молоко в яєчні жовтки, додаючи потроху і збиваючи після кожного додавання. Вилийте отриману суміш назад в каструлю для соусу і готуйте на середньому вогні, постійно помішуючи гумовою лопаткою, протягом 4-5 хвилин, поки заварний крем не загусне і не прийме форму.
Зніміть заварний крем з вогню і додайте в нього масло і ваніль. Збийте заварний крем, поки масло повністю не розтане, потім накрийте пластиком і поставте в холодильник до повного охолодження.
Далі приготуємо глазур з вершкового сиру. Вилийте охолоджені жирні вершки в чашу міксера і додайте цукор і ваніль. Збивайте вершки на середній або високій швидкості протягом 3-4 хвилин, поки не сформуються щільні піки. В окремій мисці змішайте розм'якшений вершковий сир і масло протягом декількох хвилин до однорідної маси. Додайте розтоплений білий шоколад і ще раз перемішайте кілька хвилин до однорідної маси.
Додайте суміш вершкового сиру до збитих вершків і знову збивайте на високій швидкості близько 1 хвилини, поки не сформуються щільні піки.
Підготуйте велику миску для торта діаметром приблизно від 15-20 сантиметрів. Вистеліть внутрішню частину миски поліетиленовою плівкою, залишивши близько 3 сантиметрів з боків. Спочатку розкладіть фрукти (ківі і полуницю) на дні і з боків миски.
Потім рясно намажте фрукти вершковим сиром і закріпіть їх на місці. Потім додайте шар бісквітного торта, намажте його великою кількістю заварного крему і додайте ще один шар фруктів. Повторюйте цей процес, поки миска не наповниться. Завершіть верх глазур'ю з вершкового сиру.
Покладіть додаткову плівку на торт, запечатав його в мисці. При необхідності додайте додатковий пластик. Охолодіть торт мінімум 4 години або залиште його на ніч. Коли будете готові до подачі, переверніть підставку для торта над мискою, потім переверніть лицьовою стороною вгору. Обережно підніміть миску, потім зніміть пластик. Використовуйте зубчастий ніж, щоб розрізати і подати бісквітний торт з ківі.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти