Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
687 - переглядів
100 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ніжний і елегантний Бісквітний Торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою - з мигдальним бісквітом, білим шоколадом, маскарпоне і кокосовою начинкою, вкритий трюфелями Рафаелло, подрібненим мигдалем і шоколадними цукерками.

Інгредієнти

  • Цукерка за смаком
  • Рафаелло за смаком
  • Кокосове молоко 240 г.
  • Кокосова стружка 240 г.
  • Цукрова пудра 30 г.
  • Вершки 20 % 500 г.
  • Маскарпоне 300 г.
  • Кокосове молоко 45 г.
  • Шоколад білий 200 г.
  • Екстракт ванілі 2 ч.л
  • Борошно 125 г.
  • Мигдаль 150 г.
  • Цукор 200 г.
  • Сіль 1 щіп.
  • Яйце 6 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Прогрійте духовку до 170 градусів. Змастіть і покрийте дно і бічні частини 23 см - ой форми для випічки пергаментним папером. Відокремте яєчні білки від жовтків. Засипте трохи солі в білки і почніть збивати до появи піни.

Крок - 1
02

Порційно додайте цукор і продовжуйте збивати за допомогою міксера, до утворення жорстких піків.

Крок - 2
03

У невеликій мисці змішайте жовтки з ванільним екстрактом і залийте утворену суміш у збиті білки. Ретельно все між собою перемішайте.

Крок - 3
04

Поступово засипте в суміш мелений мигдаль і просіяне борошно, знову ретельно все перемішайте, до утворення рідкого тіста без грудок.

Крок - 4
05

Залийте утвориене рідке тісто в підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Надішліть в попередньо розігріту духовку і запікайте 45 хвилин до легкого золотистого відтінку. Залиште випічку охолонути протягом 12 хвилин. Дістаньте з форми і повністю охолодіть на спеціальній підставці.

Крок - 5
06

Тепер приготуйте глазур. Помістіть білий шоколад і кокосове молоко в жаростійку ємність і дайте йому розтопитися на каструлі з киплячою водою.

Крок - 6
07

У великій мисці змішайте за допомогою міксера сир маскарпоне до однорідності. Додайте до нього розтоплений шоколад і перемішайте, поки інгредієнти повністю не об'єднаються.

Крок - 7
08

В іншій великій ємності збийте вершки до утворення жорстких піків. Засипте цукрову пудру, ванільний екстракт і ретельно все змішайте.

Крок - 8
09

Порційно додайте збиту масу з вершків в шоколадно-сирну суміш. Засипте так само кокосову стружку і добре все перемішайте, до однорідності. Закрийте миску з кремом і відправте в холодильник трохи охолонути і загуснути.

Крок - 9
10

Далі розділіть бісквіт на 3 коржа. Надішліть один відразу на тарілку. Нанесіть раніше підготовлену глазур на перший корж. Потім рясно змастіть підготовленим сирним кремом.

Крок - 10
11

Повторіть з другим шаром торта. Додайте третій шар торта і намажте останнім шаром (промазав добре і боки випічки) сирний крем.

Крок - 11
12

Посипте весь торт зверху і з боків кокосовою стружкою і поставте в холодильник до готовності до подачі. Прикрасьте випічку трюфелями Raffaello, цукерками з білого шоколаду і рубаним мигдалем, і подавайте готовий бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою до свята.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Медовый торт Чудо - покроковий рецепт, фото 1 Медовый торт Чудо 115 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Дамский каприз - покроковий рецепт, фото 1 Торт Дамский каприз 120 7 4 з 5 - детальніше -
Торт "Нежный" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Нежный" 80 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сабайон с шампанским - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон с шампанским 50 3 3 з 5 - детальніше -
Малосольные огурцы - покроковий рецепт, фото 1 Малосольные огурцы 55 1 2 з 5 - детальніше -
Хачапури с сулугуни - покроковий рецепт, фото 1 Хачапури с сулугуни 75 3 3 з 5 - детальніше -
Драники самый простой рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Драники самый простой рецепт 40 4 3 з 5 - детальніше -