Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1736 - переглядів
100 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ніжний і елегантний Бісквітний Торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою - з мигдальним бісквітом, білим шоколадом, маскарпоне і кокосовою начинкою, вкритий трюфелями Рафаелло, подрібненим мигдалем і шоколадними цукерками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири35.2 гр.
  • Вуглеводи22.2 гр.
  • Калорії438 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Прогрійте духовку до 170 градусів. Змастіть і покрийте дно і бічні частини 23 см - ой форми для випічки пергаментним папером. Відокремте яєчні білки від жовтків. Засипте трохи солі в білки і почніть збивати до появи піни.

Крок - 1
02

Порційно додайте цукор і продовжуйте збивати за допомогою міксера, до утворення жорстких піків.

Крок - 2
03

У невеликій мисці змішайте жовтки з ванільним екстрактом і залийте утворену суміш у збиті білки. Ретельно все між собою перемішайте.

Крок - 3
04

Поступово засипте в суміш мелений мигдаль і просіяне борошно, знову ретельно все перемішайте, до утворення рідкого тіста без грудок.

Крок - 4
05

Залийте утвориене рідке тісто в підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Надішліть в попередньо розігріту духовку і запікайте 45 хвилин до легкого золотистого відтінку. Залиште випічку охолонути протягом 12 хвилин. Дістаньте з форми і повністю охолодіть на спеціальній підставці.

Крок - 5
06

Тепер приготуйте глазур. Помістіть білий шоколад і кокосове молоко в жаростійку ємність і дайте йому розтопитися на каструлі з киплячою водою.

Крок - 6
07

У великій мисці змішайте за допомогою міксера сир маскарпоне до однорідності. Додайте до нього розтоплений шоколад і перемішайте, поки інгредієнти повністю не об'єднаються.

Крок - 7
08

В іншій великій ємності збийте вершки до утворення жорстких піків. Засипте цукрову пудру, ванільний екстракт і ретельно все змішайте.

Крок - 8
09

Порційно додайте збиту масу з вершків в шоколадно-сирну суміш. Засипте так само кокосову стружку і добре все перемішайте, до однорідності. Закрийте миску з кремом і відправте в холодильник трохи охолонути і загуснути.

Крок - 9
10

Далі розділіть бісквіт на 3 коржа. Надішліть один відразу на тарілку. Нанесіть раніше підготовлену глазур на перший корж. Потім рясно змастіть підготовленим сирним кремом.

Крок - 10
11

Повторіть з другим шаром торта. Додайте третій шар торта і намажте останнім шаром (промазав добре і боки випічки) сирний крем.

Крок - 11
12

Посипте весь торт зверху і з боків кокосовою стружкою і поставте в холодильник до готовності до подачі. Прикрасьте випічку трюфелями Raffaello, цукерками з білого шоколаду і рубаним мигдалем, і подавайте готовий бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою до свята.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бринза - покроковий рецепт, фото 1 Бринза 50 1 2 з 5 - детальніше -
Солянка на курячому бульйоні - покроковий рецепт, фото 1 Солянка на курячому бульйоні 65 6 4 з 5 - детальніше -
Місо суп з водоростями - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп з водоростями 30 2 2 з 5 - детальніше -
Салат мімоза класичний з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза класичний з сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинячі відбивні з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні з овочами 50 3 3 з 5 - детальніше -
Свекольник гарячий - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник гарячий 70 2 2 з 5 - детальніше -
Димляма - покроковий рецепт, фото 1 Димляма 120 3 3 з 5 - детальніше -