Укр
Рус
thermomix thermomix
Торти Випічка Російська кухня

Бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою

596 - переглядів
100 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ніжний і елегантний Бісквітний Торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою - з мигдальним бісквітом, білим шоколадом, маскарпоне і кокосовою начинкою, вкритий трюфелями Рафаелло, подрібненим мигдалем і шоколадними цукерками.

Інгредієнти

  • Цукерка за смаком
  • Рафаелло за смаком
  • Кокосове молоко 240 г.
  • Кокосова стружка 240 г.
  • Цукрова пудра 30 г.
  • Вершки 20 % 500 г.
  • Маскарпоне 300 г.
  • Кокосове молоко 45 г.
  • Шоколад білий 200 г.
  • Екстракт ванілі 2 ч.л
  • Борошно 125 г.
  • Мигдаль 150 г.
  • Цукор 200 г.
  • Сіль 1 щіп.
  • Яйце 6 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Прогрійте духовку до 170 градусів. Змастіть і покрийте дно і бічні частини 23 см - ой форми для випічки пергаментним папером. Відокремте яєчні білки від жовтків. Засипте трохи солі в білки і почніть збивати до появи піни.

    Крок - 1
  2. 02

    Порційно додайте цукор і продовжуйте збивати за допомогою міксера, до утворення жорстких піків.

    Крок - 2
  3. 03

    У невеликій мисці змішайте жовтки з ванільним екстрактом і залийте утворену суміш у збиті білки. Ретельно все між собою перемішайте.

    Крок - 3
  4. 04

    Поступово засипте в суміш мелений мигдаль і просіяне борошно, знову ретельно все перемішайте, до утворення рідкого тіста без грудок.

    Крок - 4
  5. 05

    Залийте утвориене рідке тісто в підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Надішліть в попередньо розігріту духовку і запікайте 45 хвилин до легкого золотистого відтінку. Залиште випічку охолонути протягом 12 хвилин. Дістаньте з форми і повністю охолодіть на спеціальній підставці.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер приготуйте глазур. Помістіть білий шоколад і кокосове молоко в жаростійку ємність і дайте йому розтопитися на каструлі з киплячою водою.

    Крок - 6
  7. 07

    У великій мисці змішайте за допомогою міксера сир маскарпоне до однорідності. Додайте до нього розтоплений шоколад і перемішайте, поки інгредієнти повністю не об'єднаються.

    Крок - 7
  8. 08

    В іншій великій ємності збийте вершки до утворення жорстких піків. Засипте цукрову пудру, ванільний екстракт і ретельно все змішайте.

    Крок - 8
  9. 09

    Порційно додайте збиту масу з вершків в шоколадно-сирну суміш. Засипте так само кокосову стружку і добре все перемішайте, до однорідності. Закрийте миску з кремом і відправте в холодильник трохи охолонути і загуснути.

    Крок - 9
  10. 10

    Далі розділіть бісквіт на 3 коржа. Надішліть один відразу на тарілку. Нанесіть раніше підготовлену глазур на перший корж. Потім рясно змастіть підготовленим сирним кремом.

    Крок - 10
  11. 11

    Повторіть з другим шаром торта. Додайте третій шар торта і намажте останнім шаром (промазав добре і боки випічки) сирний крем.

    Крок - 11
  12. 12

    Посипте весь торт зверху і з боків кокосовою стружкою і поставте в холодильник до готовності до подачі. Прикрасьте випічку трюфелями Raffaello, цукерками з білого шоколаду і рубаним мигдалем, і подавайте готовий бісквітний торт Рафаелло з мигдалем і кокосовою стружкою до свята.

    Крок - 12

Оцінити рецепт