Укр
Рус
Торти Випічка Гавайська кухня

Бісквітний торт «Ніжний»

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

712 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бісквітний торт «Ніжний» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Гавайська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бісквітний торт «Ніжний» складається з трьох повітряних коржів, прослоєнних вершковим кремом з маскарпоне і политих малиновим сиропом. Торт надзвичайно м'який, красивий і соковитий. При цьому він легко і швидко готується з доступних інгредієнтів. Всі подробиці читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітний торт «Ніжний»" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири15.2 гр.
  • Вуглеводи42.6 гр.
  • Калорії324 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Заздалегідь вийміть з холодильника вершкове масло, щоб воно стало м'якше. Щоб прискорити процес, наріжте масло шматочками. Коли воно розм'якшиться, всипте в миску з маслом цукрову пудру і перемішайте інгредієнти до однорідності. Додайте в миску яйця.

Крок - 1
02

Просійте борошно з розпушувачем для тіста і всипте в миску до решти продуктів. Перемішайте інгредієнти до однорідності. У вас повинно вийти еластичне тісто, за консистенцією нагадуюче сметану.

Крок - 2
03

У торті «Ніжність» 3 бісквітних коржа, тому розділіть тісто на 3 рівні частини і розподіліть по формам для випічки. Дно форм заздалегідь застеліть пергаментом і змастіть маслом.

Крок - 3
04

Надішліть форми в розігріту до 180 градусів духовку на 18-25 хвилин. Час залежить від розміру форм і особливостей духовки, тому стежте за випічкою, щоб вона не підгоріла. Готові коржі вийміть з духовки і злегка остудіть. Пройдіться по бортику форм ножем, переверніть коржі на решітку і зніміть з дна пергамент.

Крок - 4
05

Зробіть малиновий сироп. Надішліть в сотейник вимиті ягоди малини. Всипте цукор і влийте воду. Увімкніть сильний вогонь і, помішуючи, доведіть вміст каструлі до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть сироп 15-20 хвилин.

Крок - 5
06

Отриману масу протріть через сито, щоб позбутися від насіння і шкірки.

Крок - 6
07

Займіться кремом для торта. Перекладіть маскарпоне в миску і гарненько розітріть ложкою. Потроху додавайте в сир цукрову пудру, кожен раз перемішуючи до однорідності.

Крок - 7
08

Зберіть торт. На підставку або блюдо покладіть перший корж, змастіть його кремом з маскарпоне і полийте малиновим сиропом.

Крок - 8
09

Виконайте те ж саме з другим і третім коржем. Змастіть кремом боки торта. Зверху зубочисткою зробіть хвилеподібні розлучення з сиропу.

Крок - 9
10

Прикрасьте бісквітний торт «Ніжність» сушеною малиною, дайте йому настоятися пару годин і подавайте до чаю. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

В’ялена риба - покроковий рецепт, фото 1 В’ялена риба 35 6 3 з 5 - детальніше -
Шурпа - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа 100 4 3 з 5 - детальніше -
Канапе з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з шинкою 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп-пюре з моркви - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з моркви 45 5 3 з 5 - детальніше -
Пудинг з манки - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг з манки 45 2 3 з 5 - детальніше -
Вафельний торт (Pischinger) - покроковий рецепт, фото 1 Вафельний торт (Pischinger) 30 4 2 з 5 - детальніше -
Ажурні млинці "Особливо м’які" - покроковий рецепт, фото 1 Ажурні млинці "Особливо м’які" 40 3 3 з 5 - детальніше -