Цей швидкий бісквітний рулет - багатий, соковитий і солодкий десерт, неймовірне задоволення ласунам. Шоколадний бісквіт заповнений кремом з шоколаду і зверху посипаний шоколадним ганашем. Це просто небесно смачно.
Для початку розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть деко олією розміром приблизно (30x40 см) і застеліть його пергаментним папером. У середній мисці з допомогою кухонного вінчика або міксером збийте заздалегідь просіяне борошно з какао-порошком, розпушувачем для тіста і сіллю. Відставте утворену суміш на час в сторону.
В окрему велику миску розбийте курячі яйця і додайте цукор. Збийте вміст миски міксером до лимонно-жовтого кольору і пінистості.
Потім додайте в миску оливкову чи рослинну олію і добре ще раз все перемішайте. Далі засипте в миску розчинну каву, а потім, поступово додаючи в ємність борошняну суміш, продовжуйте збивати вміст, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідного рідкого тіста.
Вилийте рідке тісто в підготовлений раніше деко і рівномірно розподіліть його по кутах за допомогою тильної частини кухонної лопатки. Надішліть деко в попередньо розігріту духовку і випікайте близько 12 хвилин, поки зубочистка, вставлена в середину випічки, не стане чистою.
Візьміть пергаментний папір, вистеліть на стіл і посипте його какао-порошком. Це допомагає пирогу не прилипати. Переверніть випечений пиріг на папір поверх какао.
Видаліть пергаментний папір, з яким він був запечений. Поки що гарячий пиріг з пергаментним папером всередині, вам доведеться звернути його відразу в рулет, інакше випічка трісне. Дайте пирогу охолонути повністю.
Підготуйте крем для майбутнього рулету. Помістіть шоколад і вершки в теплостійку миску і помістіть на каструлю з киплячою водою. Розтопіть вміст, до однорідної рідкої маси на слабкому вогні.
В іншій мисці за допомогою міксера збийте вершки до утворення жорстких піків. Змішайте розтоплений раніше шоколад зі збитими вершками, до однорідної маси.
Розгорніть корж в пергаментному папері і рівномірно розподіліть поверх нього підготовлену шоколадну начинку-крем. Поверніть рулет назад і відправте в холодильник приблизно на одну годину.
Щоб приготувати ганаш для прикраси випічки, просто розтопіть шоколад з тією ж кількістю вершків на паровій бані або за допомогою мікрохвильової печі.
Викладіть бісквітний швидкий рулет за 5 хвилин на велике блюдо, посипте його какао-порошком і прикрасьте раніше приготованим ганашем.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти