Укр
Рус
Рулети Випічка Англійська кухня

Бісквітний швидкий рулет за 5 хвилин

( 5.0000 5 56 6 оцінок)
1007 - переглядів
30 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Бісквітний швидкий рулет за 5 хвилин - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей швидкий бісквітний рулет - багатий, соковитий і солодкий десерт, неймовірне задоволення ласунам. Шоколадний бісквіт заповнений кремом з шоколаду і зверху посипаний шоколадним ганашем. Це просто небесно смачно.

Інгредієнти

  • Вершки 20 % 400 г.
  • Шоколад темний 180 г.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Кава 1 ч.л
  • Цукор 135 г.
  • Яйце 4 шт.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Розпушувач для тіста 1 ч.л
  • Какао 50 г.
  • Борошно 65 г.

Харчова цінність страви "Бісквітний швидкий рулет за 5 хвилин" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири18.4 гр.
  • Вуглеводи29 гр.
  • Калорії311 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть деко олією розміром приблизно (30x40 см) і застеліть його пергаментним папером. У середній мисці з допомогою кухонного вінчика або міксером збийте заздалегідь просіяне борошно з какао-порошком, розпушувачем для тіста і сіллю. Відставте утворену суміш на час в сторону.

Крок - 1
02

В окрему велику миску розбийте курячі яйця і додайте цукор. Збийте вміст миски міксером до лимонно-жовтого кольору і пінистості.

Крок - 2
03

Потім додайте в миску оливкову чи рослинну олію і добре ще раз все перемішайте. Далі засипте в миску розчинну каву, а потім, поступово додаючи в ємність борошняну суміш, продовжуйте збивати вміст, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідного рідкого тіста.

Крок - 3
04

Вилийте рідке тісто в підготовлений раніше деко і рівномірно розподіліть його по кутах за допомогою тильної частини кухонної лопатки. Надішліть деко в попередньо розігріту духовку і випікайте близько 12 хвилин, поки зубочистка, вставлена ​​в середину випічки, не стане чистою.

Крок - 4
05

Візьміть пергаментний папір, вистеліть на стіл і посипте його какао-порошком. Це допомагає пирогу не прилипати. Переверніть випечений пиріг на папір поверх какао.

Крок - 5
06

Видаліть пергаментний папір, з яким він був запечений. Поки що гарячий пиріг з пергаментним папером всередині, вам доведеться звернути його відразу в рулет, інакше випічка трісне. Дайте пирогу охолонути повністю.

Крок - 6
07

Підготуйте крем для майбутнього рулету. Помістіть шоколад і вершки в теплостійку миску і помістіть на каструлю з киплячою водою. Розтопіть вміст, до однорідної рідкої маси на слабкому вогні.

Крок - 7
08

В іншій мисці за допомогою міксера збийте вершки до утворення жорстких піків. Змішайте розтоплений раніше шоколад зі збитими вершками, до однорідної маси.

Крок - 8
09

Розгорніть корж в пергаментному папері і рівномірно розподіліть поверх нього підготовлену шоколадну начинку-крем. Поверніть рулет назад і відправте в холодильник приблизно на одну годину.

Крок - 9
10

Щоб приготувати ганаш для прикраси випічки, просто розтопіть шоколад з тією ж кількістю вершків на паровій бані або за допомогою мікрохвильової печі.

Крок - 10
11

Викладіть бісквітний швидкий рулет за 5 хвилин на велике блюдо, посипте його какао-порошком і прикрасьте раніше приготованим ганашем.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чіабатта - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта 180 2 3 з 5 - детальніше -
Равіолі з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з грибами 65 5 3 з 5 - детальніше -
Хворост без горілки - покроковий рецепт, фото 1 Хворост без горілки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Торт з шоколадним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Торт з шоколадним кремом 75 6 3 з 5 - детальніше -