Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Бісквітний торт

90 хвилинпорцій - 7складність - 3 з 5
Бісквітний торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відмінний бісквіт! Смачна ароматна випічка для чаювання.

Інгредієнти

Яйце4 шт.
Цукор1 скл.
Розпушувач для тіста1 ч.л
Борошно пшеничне1 скл.
Молоко сгущене500 мл.
Вершкове масло200 г.
Арахіс300 г.
Крекер200 г.
01

Яєчні білки збивати 5 хвилин, додати цукровий пісок і продовжувати збивання ще 10 хвилин, ввести жовтки і все остаточно збити. Перемішуючи яєчну суміш, поступово підсипати муку з розпушувачем і добре вимісити тісто.

Крок - 1
02

Дно рознімної форми вистелити пергаментним папером, залити тісто і випікати 50 хвилин в прогрітій до 180º духовці.

Крок - 2
03

Для крему збити згущене молоко з вершковим маслом, з'єднати з підсмаженим арахісом і крупно подрібненим крекером.

Крок - 3
04

Остиглий бісквіт розділити на два рівних коржа, на нижній викласти крем і накрити верхнім. Торт помістити в холодильник до застигання кремової начинки. По суті бісквітний торт готовий. За бажанням можна його прикрасити глазур'ю, змішавши розтоплений молочний шоколад з молоком, а потім припорошити цукровою пудрою.

Крок - 4

Оцінити рецепт