Укр
Рус
thermomix thermomix
Торти Випічка Українська кухня

Бісквітний торт

90 хвилинпорцій - 7складність - 3 з 5
Бісквітний торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відмінний бісквіт! Смачна ароматна випічка для чаювання.

Інгредієнти

  • Яйце 4 шт.
  • Цукор 1 скл.
  • Розпушувач для тіста 1 ч.л
  • Борошно пшеничне 1 скл.
  • Молоко сгущене 500 мл.
  • Вершкове масло 200 г.
  • Арахіс 300 г.
  • Крекер 200 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Яєчні білки збивати 5 хвилин, додати цукровий пісок і продовжувати збивання ще 10 хвилин, ввести жовтки і все остаточно збити. Перемішуючи яєчну суміш, поступово підсипати муку з розпушувачем і добре вимісити тісто.

    Крок - 1
  2. 02

    Дно рознімної форми вистелити пергаментним папером, залити тісто і випікати 50 хвилин в прогрітій до 180º духовці.

    Крок - 2
  3. 03

    Для крему збити згущене молоко з вершковим маслом, з'єднати з підсмаженим арахісом і крупно подрібненим крекером.

    Крок - 3
  4. 04

    Остиглий бісквіт розділити на два рівних коржа, на нижній викласти крем і накрити верхнім. Торт помістити в холодильник до застигання кремової начинки. По суті бісквітний торт готовий. За бажанням можна його прикрасити глазур'ю, змішавши розтоплений молочний шоколад з молоком, а потім припорошити цукровою пудрою.

    Крок - 4

Оцінити рецепт