Ароматний м'який ванільний бісквітний торт з персиком - можна приготувати до будь-якої події. Дизайн торта майже такий же, як і в пекарні, за текстурою і смаком.
Розігрійте духовку до 150 градусів. Змастіть трохи вершковим маслом і викладіть пергаментний папір в форму для випічки квадратної форми.
В окремі миски розділіть на жовток і білок курячі яйця. В окрему велику миску додайте жовтки і цукор. Добре перемішайте за допомогою вінчика або міксера, поки цукор майже не розчиниться.
Додайте в миску рослинне масло, високої жирності молоко і ванільний екстракт. Змішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Потім просійте прямо в миску до утвореної суміші борошно. Збийте акуратно круговими рухами, поки борошно повністю не вбереться.
В іншу миску до яєчних білків додайте ванільний цукор. Змішайте міксером, до утворення бульбашок. Поступово додайте в миску цукрову пудру. Продовжуйте перемішувати до утворення жорстких піків.
Додайте суміш з яєчного білка в раніше підготовлене тісто декількома порціями. Використовуйте вінчик і акуратно перемішайте круговими рухами. Не перестарайтеся. Змішайте тільки до тих пір, поки інгредієнти не об'єднаються.
Вилийте рідке тісто в підготовлену форму для випічки. За допомогою вилки або маленького шампура проведіть горизонтально і вертикально в центрі тіста. Це необхідно для запобігання повітряних отворів в торті, а також для звільнення повітряних кишень, якщо вони є.
Надішліть форму для випічки в розігріту раніше духовку і випікайте протягом 30 хвилин, потім при 140 градусах протягом 35 хвилин. Дайте пирогу повністю охолонути, а потім наріжте його на 3 листа.
Займіться приготуванням крему для торта. У глибоку миску залийте високої жирності вершки, додайте цукрову пудру і за допомогою міксера збивайте, до утворення густої, повітряної маси.
Далі рясно промажте кожен шар коржа підготовленим кремом і викладіть дрібно нарізані фрукти. Прикрасьте бісквітний торт свіжими фруктами і пригощайте гостей і рідних.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти