Укр
Рус
thermomix thermomix
Торти Випічка Українська кухня

Бісквітний торт

90 хвилинпорцій - 7складність - 3 з 5
Бісквітний торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ароматний м'який ванільний бісквітний торт з персиком - можна приготувати до будь-якої події. Дизайн торта майже такий же, як і в пекарні, за текстурою і смаком.

Інгредієнти

  • Жовток 5 шт.
  • Цукор 60 г.
  • Масло рослинне 80 г.
  • Молоко 100 мл.
  • Борошно 150 г.
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Білок яєчний 5 шт.
  • Цукрова пудра 105 г.
  • Ванільний цукор 1/2 ч.л
  • Вершки 20 % 500 мл.
  • Персик 1 б.
  • Полуниця 10 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Розігрійте духовку до 150 градусів. Змастіть трохи вершковим маслом і викладіть пергаментний папір в форму для випічки квадратної форми.

    Крок - 1
  2. 02

    В окремі миски розділіть на жовток і білок курячі яйця. В окрему велику миску додайте жовтки і цукор. Добре перемішайте за допомогою вінчика або міксера, поки цукор майже не розчиниться.

    Крок - 2
  3. 03

    Додайте в миску рослинне масло, високої жирності молоко і ванільний екстракт. Змішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім просійте прямо в миску до утвореної суміші борошно. Збийте акуратно круговими рухами, поки борошно повністю не вбереться.

    Крок - 4
  5. 05

    В іншу миску до яєчних білків додайте ванільний цукор. Змішайте міксером, до утворення бульбашок. Поступово додайте в миску цукрову пудру. Продовжуйте перемішувати до утворення жорстких піків.

    Крок - 5
  6. 06

    Додайте суміш з яєчного білка в раніше підготовлене тісто декількома порціями. Використовуйте вінчик і акуратно перемішайте круговими рухами. Не перестарайтеся. Змішайте тільки до тих пір, поки інгредієнти не об'єднаються.

    Крок - 6
  7. 07

    Вилийте рідке тісто в підготовлену форму для випічки. За допомогою вилки або маленького шампура проведіть горизонтально і вертикально в центрі тіста. Це необхідно для запобігання повітряних отворів в торті, а також для звільнення повітряних кишень, якщо вони є.

    Крок - 7
  8. 08

    Надішліть форму для випічки в розігріту раніше духовку і випікайте протягом 30 хвилин, потім при 140 градусах протягом 35 хвилин. Дайте пирогу повністю охолонути, а потім наріжте його на 3 листа.

    Крок - 8
  9. 09

    Займіться приготуванням крему для торта. У глибоку миску залийте високої жирності вершки, додайте цукрову пудру і за допомогою міксера збивайте, до утворення густої, повітряної маси.

    Крок - 9
  10. 10

    Далі рясно промажте кожен шар коржа підготовленим кремом і викладіть дрібно нарізані фрукти. Прикрасьте бісквітний торт свіжими фруктами і пригощайте гостей і рідних.

    Крок - 10

Оцінити рецепт