Укр
Рус
Торти Випічка Українська кухня

Бісквітний торт

( 4.9565 4 523 23 оцінки)
2767 - переглядів
90 хвилинпорцій - 7складність - 3 з 5
Бісквітний торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ароматний м'який ванільний бісквітний торт з персиком - можна приготувати до будь-якої події. Дизайн торта майже такий же, як і в пекарні, за текстурою і смаком.

Інгредієнти

  • Жовток 5 шт.
  • Цукор 60 г.
  • Масло рослинне 80 г.
  • Молоко 100 мл.
  • Борошно 150 г.
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Білок яєчний 5 шт.
  • Цукрова пудра 105 г.
  • Ванільний цукор 1/2 ч.л
  • Вершки 20 % 500 мл.
  • Персик 1 б.
  • Полуниця 10 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 150 градусів. Змастіть трохи вершковим маслом і викладіть пергаментний папір в форму для випічки квадратної форми.

Крок - 1
02

В окремі миски розділіть на жовток і білок курячі яйця. В окрему велику миску додайте жовтки і цукор. Добре перемішайте за допомогою вінчика або міксера, поки цукор майже не розчиниться.

Крок - 2
03

Додайте в миску рослинне масло, високої жирності молоко і ванільний екстракт. Змішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Потім просійте прямо в миску до утвореної суміші борошно. Збийте акуратно круговими рухами, поки борошно повністю не вбереться.

Крок - 4
05

В іншу миску до яєчних білків додайте ванільний цукор. Змішайте міксером, до утворення бульбашок. Поступово додайте в миску цукрову пудру. Продовжуйте перемішувати до утворення жорстких піків.

Крок - 5
06

Додайте суміш з яєчного білка в раніше підготовлене тісто декількома порціями. Використовуйте вінчик і акуратно перемішайте круговими рухами. Не перестарайтеся. Змішайте тільки до тих пір, поки інгредієнти не об'єднаються.

Крок - 6
07

Вилийте рідке тісто в підготовлену форму для випічки. За допомогою вилки або маленького шампура проведіть горизонтально і вертикально в центрі тіста. Це необхідно для запобігання повітряних отворів в торті, а також для звільнення повітряних кишень, якщо вони є.

Крок - 7
08

Надішліть форму для випічки в розігріту раніше духовку і випікайте протягом 30 хвилин, потім при 140 градусах протягом 35 хвилин. Дайте пирогу повністю охолонути, а потім наріжте його на 3 листа.

Крок - 8
09

Займіться приготуванням крему для торта. У глибоку миску залийте високої жирності вершки, додайте цукрову пудру і за допомогою міксера збивайте, до утворення густої, повітряної маси.

Крок - 9
10

Далі рясно промажте кожен шар коржа підготовленим кремом і викладіть дрібно нарізані фрукти. Прикрасьте бісквітний торт свіжими фруктами і пригощайте гостей і рідних.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Торт Зебра 100 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Лебединое озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебединое озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Дамский каприз - покроковий рецепт, фото 1 Торт Дамский каприз 120 7 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашняя сыровяленая колбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашняя сыровяленая колбаса 75 6 4 з 5 - детальніше -
Макароны с беконом - покроковий рецепт, фото 1 Макароны с беконом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Перец фаршированный капустой - покроковий рецепт, фото 1 Перец фаршированный капустой 50 4 3 з 5 - детальніше -