Бісквітний рулет за цим рецептом вийде дуже красивим - рівним, гладким і без тріщин. Він обов'язково стане улюбленою святковою стравою для всієї сім'ї.
Ретельно вимийте під проточною водою, очистіть від шкірки, а потім натріть на крупній тертці кисло-солодкі яблука. У велику сковорідку залийте розтоплене вершкове масло, покладіть натерті яблука, засипте рясно цукром і обсмажуйте, постійно мішаючи, на слабкому вогні, до повного зникнення зайвої рідини з фрукта.
Вимкніть плиту. Додайте в сковорідку і розмішайте трохи подрібнених волоських горіхів і корицю (вона додасть насичений і пікантний аромат випічці).
Застеліть досить великий лист для духовки пергаментним папером, щоб яблучна суміш не прилипала до листа при запіканні. Розподіліть приготовлену раніше яблучну суміш рівномірно на підносі.
Для підготовки бісквітного рулету розбийте в невелику миску курячі яйця, додайте трохи цукрового піску і за допомогою міксера або кухонного вінчика збийте вміст, до спінювання і утворення однорідної суміші.
Залийте в яєчну суміш тепле молоко (високої жирності), додайте трохи ванільного цукру, розпушувач для тіста, засипте попередньо просіяне борошно і ретельно все збийте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідного тіста.
Вилийте утворене рідке тісто на покладену на деко яблучну начинку. Надішліть деко з майбутньою випічкою в духовку і випікайте близько 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці при 175 градусах.
Покрийте випечений пиріг іншим шаром пергаментного паперу і переверніть його догори дном, щоб яблучна начинка виявилася зверху. Зніміть верхній шар пергаментного паперу і загорніть пиріг в рулет, поки він ще теплий. Відкладіть, щоб повністю охолов рулет.
Перед подачею на стіл посипте на бісквітний рулет з яблучною начинкою трохи цукрової пудри. Сподіваємося, вам сподобається!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти