Укр
Рус
Рулети Випічка Італійська кухня

Бісквітний рулет з яблучною начинкою

( 4.7586 4 529 29 оцінок)
2654 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Бісквітний рулет з яблучною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бісквітний рулет за цим рецептом вийде дуже красивим - рівним, гладким і без тріщин. Він обов'язково стане улюбленою  святковою  стравою  для всієї сім'ї.

Інгредієнти

  • Розпушувач для тіста 2 ч.л
  • Ванільний цукор 2 ч.л
  • Молоко 120 мл.
  • Цукор 1 скл.
  • Яйце 3 шт.
  • Борошно 1 1/4 скл.
  • Яблуко 6 шт.
  • Цукор 180 г.
  • Волоський горіх 1/2 скл.
  • Кориця 1 ч.л
  • Цукрова пудра за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно вимийте під проточною водою, очистіть від шкірки, а потім натріть на крупній тертці кисло-солодкі яблука. У велику сковорідку залийте розтоплене вершкове масло, покладіть натерті яблука, засипте рясно цукром і обсмажуйте, постійно мішаючи, на слабкому вогні, до повного зникнення зайвої рідини з фрукта.

Крок - 1
02

Вимкніть плиту. Додайте в сковорідку і розмішайте трохи подрібнених волоських горіхів і корицю (вона додасть насичений і пікантний аромат випічці).

Крок - 2
03

Застеліть досить великий лист для духовки пергаментним папером, щоб яблучна суміш не прилипала до листа при запіканні. Розподіліть приготовлену раніше яблучну суміш рівномірно на підносі.

Крок - 3
04

Для підготовки бісквітного рулету розбийте в невелику миску курячі яйця, додайте трохи цукрового піску і за допомогою міксера або кухонного вінчика збийте вміст, до спінювання і утворення однорідної суміші.

Крок - 4
05

Залийте в яєчну суміш тепле молоко (високої жирності), додайте трохи ванільного цукру, розпушувач для тіста, засипте попередньо просіяне борошно і ретельно все збийте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідного тіста.

Крок - 5
06

Вилийте утворене рідке тісто на покладену на деко яблучну начинку. Надішліть деко з майбутньою випічкою в духовку і випікайте близько 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці при 175 градусах.

Крок - 6
07

Покрийте випечений пиріг іншим шаром пергаментного паперу і переверніть його догори дном, щоб яблучна начинка виявилася зверху. Зніміть верхній шар пергаментного паперу і загорніть пиріг в рулет, поки він ще теплий. Відкладіть, щоб повністю охолов рулет.

Крок - 7
08

Перед подачею на стіл посипте на бісквітний рулет з яблучною начинкою трохи цукрової пудри. Сподіваємося, вам сподобається!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Пирог "Яблоки на снегу" - покроковий рецепт, фото 1 Пирог "Яблоки на снегу" 90 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк из телятины - покроковий рецепт, фото 1 Стейк из телятины 85 2 3 з 5 - детальніше -
Торт Три шоколада - покроковий рецепт, фото 1 Торт Три шоколада 90 7 3 з 5 - детальніше -