Укр
Рус
Рулети Випічка Італійська кухня

Бісквітний рулет з яблучною начинкою

( 4.7586 4 529 29 оцінок)

2926 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Бісквітний рулет з яблучною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бісквітний рулет за цим рецептом вийде дуже красивим - рівним, гладким і без тріщин. Він обов'язково стане улюбленою  святковою  стравою  для всієї сім'ї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітний рулет з яблучною начинкою" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи39.6 гр.
  • Калорії226 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно вимийте під проточною водою, очистіть від шкірки, а потім натріть на крупній тертці кисло-солодкі яблука. У велику сковорідку залийте розтоплене вершкове масло, покладіть натерті яблука, засипте рясно цукром і обсмажуйте, постійно мішаючи, на слабкому вогні, до повного зникнення зайвої рідини з фрукта.

Крок - 1
02

Вимкніть плиту. Додайте в сковорідку і розмішайте трохи подрібнених волоських горіхів і корицю (вона додасть насичений і пікантний аромат випічці).

Крок - 2
03

Застеліть досить великий лист для духовки пергаментним папером, щоб яблучна суміш не прилипала до листа при запіканні. Розподіліть приготовлену раніше яблучну суміш рівномірно на підносі.

Крок - 3
04

Для підготовки бісквітного рулету розбийте в невелику миску курячі яйця, додайте трохи цукрового піску і за допомогою міксера або кухонного вінчика збийте вміст, до спінювання і утворення однорідної суміші.

Крок - 4
05

Залийте в яєчну суміш тепле молоко (високої жирності), додайте трохи ванільного цукру, розпушувач для тіста, засипте попередньо просіяне борошно і ретельно все збийте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідного тіста.

Крок - 5
06

Вилийте утворене рідке тісто на покладену на деко яблучну начинку. Надішліть деко з майбутньою випічкою в духовку і випікайте близько 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці при 175 градусах.

Крок - 6
07

Покрийте випечений пиріг іншим шаром пергаментного паперу і переверніть його догори дном, щоб яблучна начинка виявилася зверху. Зніміть верхній шар пергаментного паперу і загорніть пиріг в рулет, поки він ще теплий. Відкладіть, щоб повністю охолов рулет.

Крок - 7
08

Перед подачею на стіл посипте на бісквітний рулет з яблучною начинкою трохи цукрової пудри. Сподіваємося, вам сподобається!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Смузі зелений американський - покроковий рецепт, фото 1 Смузі зелений американський 20 2 2 з 5 - детальніше -
Хінкалі класичні - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі класичні 60 6 3 з 5 - детальніше -
Канапе на новий рік - покроковий рецепт, фото 1 Канапе на новий рік 45 4 3 з 5 - детальніше -