Укр
Рус
thermomix thermomix
Рулети Випічка Італійська кухня

Бісквітний рулет з яблучною начинкою

35 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Бісквітний рулет з яблучною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бісквітний рулет за цим рецептом вийде дуже красивим - рівним, гладким і без тріщин. Він обов'язково стане улюбленою  святковою  стравою  для всієї сім'ї.

Інгредієнти

  • Повидло яблучне 500 г.
  • Крохмаль 60 г.
  • Борошно 60 г.
  • Цукор 120 г.
  • Яйце 6 шт.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Збити яєчні жовтки з цукром, домісити просіяне борошно з крохмалем і додавши збиті на піну  білки,  замісити тісто.

    Крок - 1
  2. 02

    Деко вистелити змащеним  вершковим маслом пергаментним папером, влити тісто шаром 1,5 см і випікати 10 хвилин в розігрітій до 200 ° духовці до рум'яної скоринки.

    Крок - 2
  3. 03

    Лист пергаменту посипати цукровою пудрою і перевернувши, викласти готовий корж верхнім шаром в пудру.

    Крок - 3
  4. 04

    Дбайливо зняти папір після випічки, відразу ж прошарувати яблучним повидлом, згорнути рулетом і припорошити просіяною  цукровою пудрою.  

    Крок - 4

Оцінити рецепт