Бісквітний рулет «Простий» - ніжний і смачний десерт з полуничним кремом. Він легко готується і тому називається «Простий», але смак у рулету дивовижний. Як зробити нескладний, але ніжний і м'який полуничний бісквіт своїми руками, читайте в рецепті.
Яйця вимийте і акуратно розділіть на жовтки і білки. Білки збийте міксером в піну.
Продовжуючи збивання, потроху додавайте цукрову пудру. В результаті маса повинна збити до м'яких піків.
Надішліть в неї жовтки і перебийте все разом до однорідності. Додайте в яйця ванільну есенцію і полуничне пюре і знову збийте до однорідності.
В отриману суміш порціями вводіть попередньо просіяне борошно і обережно вимішуйте, намагаючись, щоб піна не осіла.
В кінці додайте кукурудзяний крохмаль і знову все вимішайте.
Покрийте деко промасленим пергаментом і рівномірно розподіліть по ньому тісто. Випікайте в попередньо прогрітій до 180 градусів духовці 8 хвилин.
Готовий корж викладіть на решітку. Він повинен вийти дуже м'яким і ніжним. Коли бісквіт охолоне, переверніть його і звільніть від пергаменту.
Для приготування полуничного крему міксером збийте охолоджені жирні вершки (бажано 35%) до стійких піків.
Влийте в збиті вершки полуничне пюре і перебийте інгредієнти до однорідності. Повинен вийти повітряний рожевий крем.
Викладіть бісквітний корж на вкриту пергаментом поверхню і змастіть збитими вершками, відклавши частину для декору.
По широкій стороні поверніть корж рулетом, оберніть пергаментом і відправте в холодильник на 30 хвилин.
Настояний рулет покрийте відкладеним полуничним кремом і прикрасьте шматочками свіжої полуниці. Відразу після цього десерт можна подавати на стіл. Наріжте його порційними шматочками - і насолоджуйтеся! Бісквітний рулет «Простий» настільки ніжний, що буквально тане в роті. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти