Укр
Рус
Рулети Випічка Французька кухня

Бісквітний рулет «Простий»

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

690 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бісквітний рулет «Простий» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бісквітний рулет «Простий» - ніжний і смачний десерт з полуничним кремом. Він легко готується і тому називається «Простий», але смак у рулету дивовижний. Як зробити нескладний, але ніжний і м'який полуничний бісквіт своїми руками, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітний рулет «Простий»" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи36.3 гр.
  • Калорії235 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яйця вимийте і акуратно розділіть на жовтки і білки. Білки збийте міксером в піну.

Крок - 1
02

Продовжуючи збивання, потроху додавайте цукрову пудру. В результаті маса повинна збити до м'яких піків.

Крок - 2
03

Надішліть в неї жовтки і перебийте все разом до однорідності. Додайте в яйця ванільну есенцію і полуничне пюре і знову збийте до однорідності.

Крок - 3
04

В отриману суміш порціями вводіть попередньо просіяне борошно і обережно вимішуйте, намагаючись, щоб піна не осіла.

Крок - 4
05

В кінці додайте кукурудзяний крохмаль і знову все вимішайте.

Крок - 5
06

Покрийте деко промасленим пергаментом і рівномірно розподіліть по ньому тісто. Випікайте в попередньо прогрітій до 180 градусів духовці 8 хвилин.

Крок - 6
07

Готовий корж викладіть на решітку. Він повинен вийти дуже м'яким і ніжним. Коли бісквіт охолоне, переверніть його і звільніть від пергаменту.

Крок - 7
08

Для приготування полуничного крему міксером збийте охолоджені жирні вершки (бажано 35%) до стійких піків.

Крок - 8
09

Влийте в збиті вершки полуничне пюре і перебийте інгредієнти до однорідності. Повинен вийти повітряний рожевий крем.

Крок - 9
10

Викладіть бісквітний корж на вкриту пергаментом поверхню і змастіть збитими вершками, відклавши частину для декору.

Крок - 10
11

По широкій стороні поверніть корж рулетом, оберніть пергаментом і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Крок - 11
12

Настояний рулет покрийте відкладеним полуничним кремом і прикрасьте шматочками свіжої полуниці. Відразу після цього десерт можна подавати на стіл. Наріжте його порційними шматочками - і насолоджуйтеся! Бісквітний рулет «Простий» настільки ніжний, що буквально тане в роті. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат столичний на Новий рік - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний на Новий рік 40 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з мідіями 50 4 3 з 5 - детальніше -
Рисовий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Рисовий суп з ковбасою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк Нью-Йорк 50 3 3 з 5 - детальніше -