Укр
Рус
Печиво Випічка Англійська кухня

Бісквітні палички (Savoiardi або "Дамські пальчики")

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

701 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бісквітні палички (Savoiardi або "Дамські пальчики") - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Найпростіший домашній рецепт бісквітних паличок, які ще називають «Дамські пальчики». Вони ідеально підійдуть для приготування тірамісу і інших десертів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітні палички (Savoiardi або "Дамські пальчики")" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи47.4 гр.
  • Калорії304 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб приготувати бісквітні палички, вони ж «Дамські пальчики», вам необхідно зробити наступне. Кілька яєчних білків помістіть в глибоку чисту миску. Далі вам знадобиться така побутова техніка як міксер. З його допомогою збийте яєчні білки до пишної піни.

Крок - 1
02

Відміряйте дві третини частини від зазначеної в рецепті кількості цукру. Потроху додавайте цукор в яєчну піну і продовжуйте збивати. Збивайте білки з цукром, поки вони не перетворяться в пишну білу масу, до гострих піків.

Крок - 2
03

В окрему чисту миску надішліть яєчні жовтки. Додайте ванільну есенцію і приблизно половину цукру, що залишився. За допомогою того ж міксера почніть збивати яєчні жовтки з ваніллю і цукром. Трохи пізніше висипте другу половину цукру і продовжуйте збивати. Збивайте до тих пір, поки маса побіліє і збільшиться в кілька разів в обсязі.

Крок - 3
04

У миску зі збитими з цукром яєчними жовтками додавайте по одній ложці збиті з цукром яєчні білки. За допомогою лопатки дуже акуратно все перемішайте.

Крок - 4
05

Коли повністю з'єднаєте збиті білки з жовтками, займіться наступним. Змішайте пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль і розпушувач. Цю суміш просійте через сито прямо в миску зі збитою масою. Дуже акуратно вмішайте за допомогою лопатки.

Крок - 5
06

Тісто помістіть в кондитерський мішок. Деко застеліть силіконовим килимком або пергаментом для випічки. Видавіть тісто в формі недовгих паличок на відстані один від одного.

Крок - 6
07

Утворені палички з тіста зверху посипте цукровою пудрою. Для цього використовуйте невелике сито. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте протягом приблизно 15 хвилин. Готові бісквітні палички дістаньте з духовки і зніміть з дека. Остудіть і використовуйте для приготування десертів або просто подавайте до чаю. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець з півня - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з півня 50 4 3 з 5 - детальніше -
Налисники з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з м’ясом 55 3 3 з 5 - детальніше -
Самса з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Самса з фаршем 55 3 3 з 5 - детальніше -