Укр
Рус
Печиво Випічка Американська кухня

Бісквітне печиво Савоярді

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

704 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Бісквітне печиво Савоярді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Знамените бісквітне печиво «савоярді», яке використовується в якості основи для тірамісу або зуппе по-англійськи. Давайте дізнаємося приготування з простої версії, в якій використовуються курячі яйця.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітне печиво Савоярді" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи59.7 гр.
  • Калорії298 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розділіть яєчні білки і жовтки в дві різні глибокі миски. За допомогою міксера збийте яєчні білки, засипавши в них частину цукру, у великій мисці, поки суміш не стане блискучою, добре збитою, але не стабільною.

Крок - 1
02

Потім теж міксером збийте яєчні жовтки в мисці разом з цукром, що залишився, насінням ванілі (або екстрактом). Далі порційно додайте раніше збиті яєчні білки у збиту масу яєчних жовтків і обережно перемішайте лопаткою.

Крок - 2
03

Коли вони майже повністю змішаються, засипте в миску (відразу просіюючи) пшеничне борошно і крохмаль, три рази, кожен раз потрібно буде акуратно, але швидко перемішувати лопаткою знизу вгору. Процес вважається правильним, якщо борошно повністю буде замішане і суміш не здувається занадто сильно.

Крок - 3
04

Тепер обережно викладіть приготовлену суміш (тісто) в кондитерський мішок, круглою насадкою на 1,5 см або навіть без насадки розріжте мішок так, щоб отвір був приблизно 1,5 см.

Крок - 4
05

Далі застеліть форму для випічки або невелике деко листом пергаментного паперу. Сформуйте на аркуші паперу для випічки циліндри з тіста довжиною близько 8 см.

Крок - 5
06

Посипте циліндри з тіста цукром, почекайте, поки він вбереться, потім знову рясно посипте їх цукром або цукровою пудрою. Надішліть деко з майбутнім печивом в попередньо розігріту духовку і випікайте при 200 градусах (з провітрюванням або конвекцією), протягом 15 хвилин.

Крок - 6
07

Випічка просто повинна прийняти золотистий колір, або просто утворити скоринку, тоді вона готова. Якщо печиво занадто сильно забарвлюється, зменшіть температуру до 180 градусів через 5 хвилин приготування. Готове бісквітне печиво савоярді подавайте до столу, посипавши цукровою пудрою.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп - пюре в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Суп - пюре в мультиварці 50 6 3 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини з рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Слойка з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з шоколадом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Картопляні деруни - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні деруни 40 4 3 з 5 - детальніше -