Укр
Рус
Рулети Випічка Американська кухня

Бісквітний рулет «Домашній»

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

673 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бісквітний рулет «Домашній» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бісквітний рулет «Домашній» - легка в приготуванні, але фантастично смачна, м'яка і ароматна випічка з вершковим кремом і свіжими ягодами. Рулет за цим рецептом виходить настільки апетитним, що з'їдається майже миттєво.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквітний рулет «Домашній»" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи31.2 гр.
  • Калорії276 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте бісквітне тісто для рулету. Яйця вимийте і акуратно розділіть на жовтки і білки.

Крок - 1
02

У ємність з жовтками всипте половину цукру і ретельно вимішайте вінчиком. Додайте ванільну есенцію, молоко, рослинне масло і знову вимісіть вінчиком.

Крок - 2
03

В отриману масу просійте борошно, всипте сіль і мішайте, поки суміш не стане однорідною.

Крок - 3
04

Яєчні білки збийте міксером до стану піни. Потроху сипте цукор, що залишився і збивайте білки до середніх піків.

Крок - 4
05

Порціями вмішайте вийшовшу білкову піну в тісто, намагаючись, щоб маса не осіла. Вистеліть деко промасленим пергаментом і рівномірно розподіліть тісто. Випікайте бісквіт в прогрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин.

Крок - 5
06

Покрийте робочу поверхню пергаментом і присипте цукровою пудрою.

Крок - 6
07

Переверніть на неї ще гарячий бісквіт, зніміть з дна пергамент і притрусіть зворотну сторону випічки цукровою пудрою.

Крок - 7
08

Разом з пергаментом згорніть бісквіт рулетом і дайте повністю охолонути. Тим часом зробіть крем. Охолоджені жирні вершки (бажано 35%) збивайте міксером до загустіння і збільшення в об'ємі.

Крок - 8
09

Всипте цукор і продовжуйте збивати до стійких піків. Остиглий рулет розпряміть і рівномірно розподіліть зверху збиті вершки, залишивши трохи для декору.

Крок - 9
10

Знову поверніть рулет. Оберніть його пергаментом і відправте на 2 години в холодильник на просочення.

Крок - 10
11

Готовий бісквітний рулет «Домашній» вийміть з холодильника і звільніть від пергаменту. Решта збиті вершки перекладіть в кулінарний мішок і відсадіть на рулет.

Крок - 11
12

Прикрасьте випічку свіжими ягодами малини і присипте цукровою пудрою. Домашній бісквітний рулет виходить ніжним, м'яким, ароматним і дивно смачним. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бастурма із яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із яловичини 140 6 4 з 5 - детальніше -
Рулетики з млинців - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з млинців 50 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з яловичиною 60 4 3 з 5 - детальніше -