Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Бісквіт в мультиварці простий

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
604 - переглядів
80 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Бісквіт в мультиварці простий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Незважаючи на те, що бісквіт вважається досить примхливою ​​випічкою і в процесі його приготування присутня якась скрупульозність, багато господинь все ж вважають за краще його, обходячи інші десерти. Але, в наш час все набагато простіше, якщо врахувати, що на допомогу сучасним господиням часто приходить новітня кухонна техніка, як наприклад, мультиварка. Відразу хочеться відзначити, що і сам процес приготування і смак бісквіта істотно відрізняється від випічки бісквіта в духовці. Загалом, не будемо багато говорити, давайте просто спробуємо спекти бісквіт в мультиварці простий.

Інгредієнти

  • Чорниця 150 г.
  • Шоколад темний 100 г.
  • Розпушувач для тіста 1 ч.л
  • Борошно 160 г.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Цукор 120 г.
  • Яйця перепелині 4 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Чому саме в мультиварці? Та просто тому, що в ній тісто поступово зростає, не падає і рівномірно пропікається. Тим більше, що стежити за процесом випічки не потрібно, та й перевіряти теж. А ось смак виходить просто дивовижний. Так що, всупереч усім складнощам випічки бісквіта, це заняття буде під силу і вам, тільки потрібно мати мультиварку. Хоча, деякі правила при готуванні навіть самого простого бісквіта все ж потрібно знати. Тоді результат буде вдалим, а випічка чудовою. Перше правило - посуд для приготування тіста повинен бути сухим і не містити жиру, а ще обов'язково попередньо промийте і насухо витеріть яйця, причому перед самим вживанням трохи охолодіть. Борошно просіюємо, і бажано кілька раз, щоб воно отримало максимум кисню, та й тісто краще піднімалося.

Крок - 1
02

Щоб урізноманітнити смак бісквіта, за бажанням в тісто можна сміливо додавати горіхи і сухофрукти, а також свіжі фрукти або ягоди. Саме ягоди ми з вами і використовуємо. Загалом, приступимо. У глибоку посудину вбиваємо яйця і засипаємо цукор. Збиваємо їх в густу піну, додаємо просіяне борошно і розпушувач.

Крок - 2
03

Знову міксером збиваємо все в однорідну масу, після чого вливаємо розтоплений на водяній бані шоколад з маслом, і змішуємо з допомогою міксера.

Крок - 3
04

Тепер додаємо в тісто вимиті і просушені ягоди чорниці, перемішуємо кулінарною лопаткою і виливаємо приготоване тісто в чашу мультиварки, змащену маслом. Випікаємо, не відкриваючи кришку мультиварки, щоб тісто не осіло, протягом 40 хвилин.

Крок - 4
05

Витягуємо бісквіт з мультиварки теплим, щоб не пошкодити його. Готовий бісквіт в мультиварці простий дуже смачний сам по собі, тому відмінно підійде до чаювання, а також може бути використаний в якості основи до тортів, варто тільки розрізати його на пласти і просочити сиропом або кремом.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сметанний соус - покроковий рецепт, фото 1 Сметанний соус 15 1 2 з 5 - детальніше -
Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з бужениною 20 2 2 з 5 - детальніше -
Буріто - покроковий рецепт, фото 1 Буріто 80 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буженина - покроковий рецепт, фото 1 Буженина 80 5 2 з 5 - детальніше -
Закуска рафаелло з курки - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаелло з курки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Самса з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Самса з фаршем 55 3 3 з 5 - детальніше -
Бограч по-закарпатськи - покроковий рецепт, фото 1 Бограч по-закарпатськи 65 4 3 з 5 - детальніше -